Holzweiler SS23

Holzweiler imponerer med allsidig og spennende kolleksjon under moteuken i København.

Mye har skjedd i tiåret som har gått siden Holzweiler ble etablert; det som startet med design av skjerf i 2012 har vokst til et internasjonalt motehus med egne flaggskipbutikker og forhandlere verden over. Suksessen har ikke gått omverdenen upåaktet hen; I forrige uke ble det nemlig gjort kjent at kinesiske Sequoia Capital China har gått inn som majoritetseier i selskapet.

Motehuset med trioen Susanne Holzweiler, Andreas Skappel Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler i spissen har hele veien vært i bevegelse og har vist ambisjoner og nyskjerrighet i valg av sine samarbeidspartnere og prosjekter samtidig som de har vært tro mot brandets DNA med bærekraft i fokus. Så når Holzweilers nye kolleksjon bærer navnet "In Motion", er det ikke bare beskrivende for den kommende vår- og sommerkolleksjonen, men også brandets lekne univers som stadig er i utvikling.

På catwalken hang store varmluftsballonger fra taket og satt luftige rammer rundt den nydelige kolleksjonen hvor mange plagg var skapt av gjenbrukte fallskjermer. Fargepaletten var dus med fokus på lyse toner som beige, off-white og sarte gultoner, med innslag av sort, grått og grønt. Kolleksjonen gjør bruk av en rekke ulike materialer, fremstår som allsidig og leken og har en gjennomgående bruk av bevegelig tilbehør som remmer, heklede belter og frynser. Flere av kolleksjonens skjørt og bukser kunne tilpasses og endres, og maskulint og funksjonalistisk tilbehør som metallspenner skapte en spennende kontrast til de myke og luftige plaggene.

På catwalken var det mange kjente ansikter og venner av motehuset, inklusive Årets Modell Ceval, Inti Wang, og danskenes store stjerne Mona Tougaard som gikk finalen i en hvit drøm av en kjole.

Holzweiler går en spennende tid i møte og vi gleder oss til å se fortsettelsen av denne norske suksesshistorien.

Se hele kolleksjonen her.