Louis Vuitton hyller kjønnsnøytralitet i sin nyeste kolleksjon

Det ikoniske motehuset viste frem en enestående vår- og sommerkolleksjon under moteuken i Paris.

Som så mange andre sammenkoster i år bar catwalkshowet til det ikoniske motehuset Louis Vuitton preg av nytenkning og oppfinnsomhet; grunnet plassrestriksjoner hadde mange av gjestene et virtuelt sete hvor kameraet som streamet showet kunne vendes 360 grader, så opplevelsen ble interaktiv og mer levende.

Nicolas Ghesquière, den kreativ lederen av Louis Vuitton siden 2013, viste frem den kommende vår- og sommerkolleksjonen i det nyrenoverte "La Samaritaine", et eksklusivt og elegant shoppingsenter som endelig er ferdigstilt etter 15 år med oppussing.

Signe Veiteberg for Louis Vuitton SS21

Den norske supermodellen som prydet Costumes september-utgave, Signe Veiteberg, var blant modellene som viste frem den nye kolleksjonen, som Louis Vuitton beskriver som et "stilistisk vagt territorie; en sensitiv sone som visker ut kjønn og dermed åpner opp for økt kreativitet."

Spørsmål Ghesquière har stilt seg selv i kreasjonen av den nyeste kolleksjonen er hvordan et "midt i mellom" plagg ser ut, og hvordan et snitt som kan oppløse det maskuline og feminine er. Svaret synes å være en kolleksjon som er sentrert rundt oversized bukser og T-skjorter, voluminøse trenchcoats og dresser med er mer maskulint snitt enn vi er vant til å se. På tilbehørssiden fik vi se overdimensjonerte smykker og brede belter; og som vanlig et stort og spennende utvalg av vesker.

Du kan utforske hele den fantastiske kolleksjonen her: