Louis Vuitton Pre-Fall 2023

Kreativ direktør Nicolas Ghesquière hedrer Seouls pulserende kultur med en actionfylt kolleksjon.

Louis Vuitton hyllet motehusets langvarige forhold til Sør-Korea i sin Pre-Fall kolleksjon for 2023, med en spennende visning som fant sted på Jamsugyo Bridge i hovedstaden Seoul. Broen var for anledningen forvandlet til en catwalk og settet var designet av Squid Game-regissør Dong-Hyuk som har oppnådd verdensomspennende kultstatus med sin suksess-serie.

Kreativ direktør Nicolas Ghesquière har valgt å hedre Seouls pulserende kultur og innovative sjel med kolleksjonen, hvor mange av antrekkene gir assosiasjoner til streetwear med en luksuriøs touch. Pre-Fall kolleksjonen inneholder både sporty elementer og plagg i slitesterke materialer og sterke farger. Det er mange tydelige referanser til motorsport og Formula 1, inklusive jumpsuits og motojakker.

Matchende sett, a-linjeformede skjørt og maxi-skjørt gikk også igjen, i spennende kontrast til sko med kraftige såler i form av boots, sneakers, mary-janes og sandaler. På tilbehørssiden fik vi se Y2K-inspirerte solbriller og belter med overdimensjonerte metalldetaljer; og som vanlig et stort utvalg av fantastiske vesker både med og uten det ikoniske monogrammet.

Se hele kolleksjonen her.