© Annabel Rosendahl

Min moteuke: Annabel Rosendahl

Se hvordan stildronning og blogger Annabel takler det svingende været når det det gjelder å kle seg fasjonabelt

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med head buyer på Høyer, blogger og fasjonista Annabel Rosendahl. Hverdagen hennes består av å finne plaggene du ønsker å kle deg i for den kommende sesongen. Annabel har ansvaret for over 150 merker - da gjelder det å holde tunga rett i munnen.

MANDAG

Hva var den største antrekksutfordringen denne uken?

  • Været! Det er deilig å kunne se ut vinduet på vårsolen, men dessverre er det fortsatt så kaldt at saueskinnsjakken må på for å holde varmen. Når det regner har jeg egentlig bare lyst til å gjemme meg under en paraply... Jeg bruker tid på å finne smarte løsninger, som fungerer uansett vær.

Kåpe fra Meteo og jakke fra Baum und Pferdgarten

© Annabel Rosendahl

TIRSDAG

Hvilke faktorer skal til for at uken din skal bli vellykket?

  • En godt planlagt uke! Jeg har møter og kontortid fra morgen til kveld, så god planlegging er key to success for meg.
  • En silkebluse med en t-skjorte under gjør utrykket annerledes.
© Annabel Rosendahl

ONSDAG

Hvordan gjør du antrekkene dine mer spennende?

  • På bildet over har jeg på meg en klassisk silkebluse, som får et helt annet uttrykk ved å bruke en hvit printet t-skjorte under. Jeansen med frynser nede gjør også antrekket mer avslappet, akkurat sånn jeg liker det. Nå som været skifter mellom regn, sol og kald vind går jeg ofte i en saueskinnspels kombinert med en tynnere jakke under. Det er nyttig, men også en kombinasjon som gjør antrekket mer livlig.

Genser fra Helmut Lang

© Annabel Rosendahl

TORSDAG

Ukens største happening?

  • I går var det duket for årets Diesel-middag. Vi fikk en sniktitt på den kommende kolleksjonen, etterfulgt av en middag på St Lars, en uoppdaget perle av restaurant jeg ikke har vært på før. Maten var himmelsk og det var veldig godt selskap med gode venner i bransjen.

Sneakers fra Puma

© Annabel Rosendahl

FREDAG

Har du gått til innkjøp av noe nytt denne uken?

  • Sneakersene mine fra Puma har reddet meg hele uken. Jeg har nesten brukt de hver dag. Jeg elsker å gå i heels, men det passer seg ikke når jeg løper rundt fra møter og jobbmiddager dagen lang.

Har du noen spennende planer for helgen?

  • I kveld åpner restauranten Ling Ling i Oslo. Jeg har ikke antrekket klart ennå - det kommer an på humøret i ettermiddag.