Andrea Wime og Sunniva Våtevik for Balenciaga
© GettyImages

Modelldrømmen gikk i oppfyllelse for Andrea Wime

Andrea hadde kun jobbet som modell i to uker da hun landet drømmejobben for et av verdens mest hypede motehus!

– Det var utrolig gøy å gå! Jeg hadde egentlig lyst til å smile da jeg kom ut, så måtte konsentrere meg for å holde maska. Jeg skulle ønske det varte lenger, for det gikk altfor fort, forteller Andrea Wime etter showet til Balenciaga i Paris, søndag formiddag.

For et par uker siden var hun på jobb på Latter i Oslo da booker Julie Thyrum fra modellbyrået Heartbreak Model Management la visittkortet sitt på disken og inviterte henne til å ta noen testbilder.

– Jeg sendte bildene av henne til Balenciaga, og de fløy henne direkte til Paris, forteller Julie Thyrum til Costume.

Fått med deg? Disse skal spille i bryllupet til Prins Harry!

Julie Thyrum la merke til Andrea sin naturlige skjønnhet og utstråling. Andrea på sin side hadde en modelldrøm i magen, men ingen tro på at hun kunne jobbe som modell.

– Andrea er en smart dame med masse personlighet, og jeg hadde stor tro på henne. Jeg ba henne gi meg en sjanse. I denne bransjen har man ingen garantier, men de færreste kan si at deres aller første jobb noensinne som modell var å gå for et av de aller største motehusene, ler hun.

Andrea Wime og Sunniva Våtevik for Balenciaga
© GettyImages

Andrea har ikke rukket å gjøre et eneste fotoopptak eller gått noen visninger før Balenciaga booket henne.

– Det føles helt surrealistisk. Jeg har ikke hatt noen forventninger og jeg trodde ikke jeg skulle få noen jobber i det hele tatt, så det er veldig overveldende og stort for meg, sier Andrea.

Har du sett? Dette er årets kuleste trend!

Hun Kom til Paris flere dager i forveien for å være med på forberedelsene til visningen.

– Jeg trodde jeg skulle føle meg liten og uviktig, men noe av det beste med opplevelsen har vært hvor utrolig profesjonelle og imøtekommende alle i Balenciaga har vært.

Andrea Wime og Sunniva Våtevik backstage etter visningen

Andrea følger i fotsporene til en annen av Heartbreaks modeller, Sunniva Våtevik. Også hun landet sin aller første jobb som modell for nettopp Balenciaga, som også hun gikk for i dag.

Vi gleder oss til å se mer av de norske modellene på den internasjonale motescenen.