© Getty Images

Off duty: Streetstyle-stjernene

Møt 5 modeller som er blitt fotografenes yndlinger!

Sirkuset utenfor motevisningene er med på å sette dagsorden for hva som er i trendbildet. Motepersonligheter, bloggere, influencers og modeller blir stadig fotografert i sine flotte og moteriktige antrekk. Nå er det sistnevnte som trekker det lengste strået, og er blitt de nye yndlingene. Ikke overraskende er fotografene ekstra glad i et kjent ansikt, noe som resulterer i at Gigi Hadid er en av de som ofte blir knipset på gaten. Vi har funnet fem up and coming modeller som er verdt å legge merke til - både på grunn av stilmiksen og den friske fargebruken, men også de inspirerende Instagram-profilene. La deg inspirere av de nye streetstyle-favorittene!

Så du denne? Hårbånd er tilbake i motebildet

Gigi Hadid
Instagram: @gighadid

Gigi har lenge vært en yndling, og under moteuken denne sesongen var hun å se over alt. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor hun er så populær blant designere, fans og fotografer. Hennes smittende smil og den avslappende men kule stile stilen er lett å kopiere. Skinnbukse, denimjakke og et belte i livet? Ja, takk! På Instagram er hun flink til å poste daglige innlegg, gjerne iført det nyeste av det nye.

Gigi Hadid
© Getty Images

Frederikke Sofie Instagram: @frederikkesofie Har du lagt merke til en blond jente med lyst og krøllete hår, ofte svinsende rundt etter de aller største motevisningene? Danske Frederikke Sofie er på alles lepper om dagen. Modellyndlingen har den skandinaviske, kule og tilbakelente stilen som ser lett ut å kopiere, men som det kanskje ligger mer bak enn man tror. Start med å investere i kule solbriller, en statementjakke og en varm ullgenser. Følger du henne på Instagram tar hun deg med bak kulissene i motebransjen.

Frederikke Sofie
© Getty Images

Yoon Young Bae
Instagram: @mulan_bae

Asiatere er gode på detaljer, og Yoon er intet unntak. Denne sesongen har modellen gått for merker som blant annet H&M Studio, Missoni og MARNI - og blir stoppet på gaten så snart showene er ferdige. Vi elsker måten hun bruker søte aksessorier med klassiske garderobefavoritter. På sosiale medier er hun opptatt av mote, mote og mote.

Yoon Young Bae
© Getty Images

Selah Marley
Instagram: @selahmarley
Du blir nok automatisk kul når du er datteren til musikeren Lauryn Hill. Datteren Selah har nå fått foten innenfor modellbransjen, og stråler både på catwalken og på gateplan. Stilen hennes er sporty, edgy og inspirert av street wear. På Instagram-profilen sin er hun opptatt av å fronte kunstnere og merkene hun jobber for. Et glimt av Lauryn kommer også en gang i blant.

Selah Marley
© Getty Images

Adwoa Aboah
Instagram: @adwoaaboah

Instagram-profilen til Adwoa er fylt til randen med outfits, catwalkbilder og kule selfies. Når du ser såpass bra ut med en av vårens mest trendy frisyrer er det ikke rart du blir ettertraktet. Adwoa har gått en rekke visninger denne sesongen, blant annet for Dior, Fenty x Puma og MiuMiu. Hun blir fotografert hvor enn hun går, mye takket være hennes rocka og kule stil og hennes originale utseende. Vi lar oss inspirere!

Så du denne? Dette er jakken du bør investere i nå

Adwoa Aboah
© Anna Stokland