© Anna Stokland

Se Guccis nye kolleksjon live

En god nyhet til norske Gucci fans. Nå kan du bli med på første rad under Gucci`s digitale motevisning. Årets utgave av den italienske moteuken kommer i et nytt digitalt format hvor moteelskere verden over kan streame og hente inspirasjon rett fra catwalken. Bli med og se den eksklusive visningen her hos Costume fredag 17. Juli. Livestreamingen starter allerede klokken 08:00, med showstart 14:00.

I løpet av de siste månedene har hele verden stått ovenfor både store og små utfordringer. Moteverdenen er intet unntak og har måttet ta i bruk nye og innovative verktøy for å vise frem sine seneste design. Denne uken har Milan Digital Fashion Week gått av stabelen.

Den digitale utgaven, av hva som ellers er et av årets store motehøydepunkter, har blitt streamet verden over. Arrangørene bak moteuken har ønsket å skape en plattform som kan forene italienske motedesignere og vise frem deres nyeste design på tvers av virtuelle plattformer.

Nå inviterer et av italias eldste motehus til en helt spesiell visning, og du er invitert til å delta sammen med Costume fredag 17. Juli. Livestreamingen starter allerede klokken 08:00, med showstart 14:00. Len deg tilbake og bli inspirert av de siste kreasjonene fra Gucci.

Kreativ direktor for Gucci, Alessandro Michele, vil i år presentere sin Epilogue-samling som en virituell fortelling. Fredagens vising vil bli fortsettelsen av Micheles siste visning kalt "An Unrepeatable Ritual” hvor han ønsket å feire motens magi. Michele ønsker å endre på tradisjonelle regler og perspektiver innen moteverdenen, derfor kan vi forvente oss et lekent og inspirerende show.

Du er invitert til å ta en del av denne unike fremvisningen sammen med Costume. Vær klar fredag 17. Juli, livestreamingen starter allerede klokken 08:00 med showstart 14:00. Visningen kan du se direkte i videoen nedenfor, som blir aktivert når showet starter.

© Anna Stokland

Bilde fra Gucci sin visning for SS20 kalt "An Unrepeatable Ritual”.

© Anna Stokland

Bilde av kreativ direktør Alessandro Michele tatt fra Gucci sin SS20 visning.