Se kleskolleksjonen til Vanessa Rudjord for byMagmalou

Se kleskolleksjonen til Vanessa Rudjord for byMagmalou

Tidligere moteredaktør og sjefredaktør, nå blogger og podder kan smykke seg med tittelen klesdesigner. Se bildene fra kolleksjonen her!

Vanessa Rudjord debuterer som klesdesigner, og presenterte sin kolleksjon for norsk motepresse under Oslo Runway i dag morges. Kolleksjonen bar preg av Rudjords signatur, med svart og hvite, tidløse plagg med feminine skjæringer og stramme silhuetter.

Selv beskriver hun kolleksjonen som «sexy nøkkelplagg av høy kvalitet» som hun aldri har funnet i butikk.

– Dette er plagg jeg halltid er på jakt etter. Det kan være den klassiske svarte kåpen som er nesten perfekt, men alltid har hatt feil slag eller feil knapper. Nå har jeg gått laget den akkurat slik alltid har ønsket at noen lagde den. Vi har spikket på hver millimeter for at snittet skal være perfekt og saumfart stoffmesser i Paris etter de beste og mest eksklusive stoffene, forteller Vanessa.

Vanessa har lang fartstid i norsk motebransje som moteredaktør og Elle, sjefredaktør for Costume og grunnlegger av motebloggen Vanessarudjord.no/Stylebook. Tidligere i år lanserte hun podcasten «Synnøve & Vanessa poscast» som i skrivende stund ligger på førsteplassen på iTunes's liste Top Podcasts in Norway.

Kolleksjonen Vanessa x byMagmalou er et samarbeid med det Oslo-baserte merket byMagmalou som består av designerne Andrea Johannesen og Marthe Kveli Valeberg. Sammen har de utviklet en basekolleksjon som skal passe inn i klesgarderoben til de fleste.

Blant nøkkelplaggene har hun en favoritt:

– Jeg er veldig fornøyd med passformen på ullkåpen, men det er fortsatt den hvite, store fuskepelsen jeg gleder meg mest til å gå i, forteller Vanessa.

– Vi er utrolig stole over å ha fått et moteikon som Vanessa med på laget. Hun har gjennom en årrekke inspirert en hel generasjon norske moteinteresserte magasin- og blogglesere, forteller Marthe Kveli Valeberg og Andrea Johannesen i en pressemelding.

Se kolleksjonen under!