Peter Dundas forlater Cavalli
© Getty Images

Sjokkerende nytt: Peter Dundas forlater Cavalli

Etter knapt et år forlater den norske stjernedesigneren motehuset Roberto Cavalli!

Motedesigner takker for seg

Etter et år med suksess som kreativ leder for Roberto Cavalli, har norske Peter Dundas nå besluttet å forlate det italienske luksusmerket. Sommerkolleksjonen som ble vist under denne moteuke var hans farvel med motehuset.

Har du sett? Her er høstens deiligste strikkegensere!

– Jeg ønsker å takke Roberto Cavalli og resten av teamet for den fantastiske erfaringen, og ønsker dem all mulig suksess mot deres fremtidige mål, forteller Dundas tilWomen's Wear Daily.

I en klasse for seg

Peter Dundas er uten tvil den mest profilerte norske designeren gjennom tidene, og har tidligere jobbet som sjefdesigner for både motehuset Emilio Pucci og Emanuel Ungaro. Det siste året har han hjulpet til med å styrke markedssuksessen til Cavalli og presentert helt fantastiske kolleksjoner.

Roberto Cavalli er allerede i gang med å finne en erstatter.

– På vegne av motehuset og våre aksjonærer, vil vi takke Peter Dundas for hans innsats, og ønsker han alt godt for fremtiden. Selv om Roberto Cavalli nå går gjennom en periode med forandringer, vil vårt designteam fortsette som før og annonseringen av den nye kreative lederen vil skje ganske snart, fortalte konsernsjefen for Roberto Cavalli-gruppen, Gian Giacomo Ferraris til Vogue.

Unngå klesfellene: 5 ting fashionistaer aldri gjør!

Det er foreløpig ikke kjent hva som er bakgrunnen for avgangen til Dundas, og det er heller ikke blitt sagt noe om hvem som vil ta over, men vi er spente på å se hvor veien går videre for den norske stjernedesigneren!

Se favoritter fra hans siste visning for Roberto Cavalli:

© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland