Stockholm Fashion Week - dag 2 og 3

Klikk deg gjennom høydepunktene fra de to siste dagene under moteuken i Stockholm.

HØYDEPUNKTER FRA DAG 2 OG 3 © Kristian Löveborg og Mette Mortensen
1 / 10

HØYDEPUNKTER FRA DAG 2 OG 3

Se våre favorittvisninger fra den svenske moteuken og la deg inspirere til neste høst.

ALTEWAISAOME AW14 © Kristian Löveborg
2 / 10

ALTEWAISAOME AW14

Vår personlige favoritt fra Stockholm. Altewaisaome leverer alltid, med sitt grafiske uttrykk, lekne silhuetter og et supersofistikert preg.

HOUSE OF DAGMAR AW14 © Kristian Löveborg
3 / 10

HOUSE OF DAGMAR AW14

Dette er et merke under stadig utvikling - House of Dagmar presenterte en kolleksjon med sterke, fargerike trykk, feminine silhuetter og flust av intrikate detaljer som ga plaggene øyeblikkelig luksusfaktor.

HOUSE OF DAGMAR AW14 © Mette Mortensen
4 / 10

HOUSE OF DAGMAR AW14

Dagmars jakker ruver høyt på høstens ønskeliste. Vi elsket alle de intrikate detaljene, som skinnet som såvidt tittet ut fra ermet, volangene i ryggen og tekstilkombinasjonene.

DEITAS AW14 © Mette Mortensen
5 / 10

DEITAS AW14

Dette er designeren å gå til dersom du ønsker drømmekjolen! Deitas imponerte oss sterkt med sine slinky, sexy kreasjoner i silkesateng.

CHEAP MONDAY AW14 © Mette Mortensen
6 / 10

CHEAP MONDAY AW14

Vi gikk tilbake et par år i tid, og endte opp på ungdomsdisko. I søyler av lys danset modellene subb til Show Me Heaven før de til slutt brøt opp og paraderte høstens kolleksjon preget av metalliske stoffer, overdimensjonerte snitt og merkets typiske androgyne uttrykk.

FILIPPA K AW14 © Mette Mortensen
7 / 10

FILIPPA K AW14

Fililppa K inviterte til mingling og teparty i storbyen. Atter en sesong har den svenske designeren skapt en minimalistisk, stram og sofistikert kolleksjon som vil gli rett inn i enhver basisgarderobe.

MARIA NILSDOTTER AW14 © Mette Mortensen
8 / 10

MARIA NILSDOTTER AW14

Dette var dagens favoritt på smykkefronten. Maria Nilsdotters fantastiske smykker lå utstilt i glassmontre omringet av kunst på Bukowski Gallery i Stockholm. Kolleksjonen var leken, med flust av fargerike stener, perler, monstre og dyremotiver.

EDDY ANEMIAN AW14 © Kristian Löveborg og Mette Mortensen
9 / 10

EDDY ANEMIAN AW14

Vinneren av årets H&M Design Award i Stockholm var talenfulle Eddy Anemian. Ned catwalken duvet voluminøse, fotside kjoler og bukser i de minste mikroplisséer skapt av oppklippet, pastellfarget blomsterstoff. Absolutt et designernavn verdt å merke seg!

IDA KLAMBORN AW14 © Kristian Löveborg
10 / 10

IDA KLAMBORN AW14

Med liveopptreden og feststemning i lokalet presenterte Ida Klamborn sin høstkolleksjon - en perfekt kombinasjon av et gatesmart, tilbakelent preg og et superluksuriøst design.