© Getty Images

Stockholm Fashion Week: Streetstylen vi elsker

Her er våre favorittantrekk fra moteuken så langt!

© Annabel Rosendahl

Stockholm Fashion Week er i gang. Vi har snoket på profilene til it-jentene, og lagt elsk på de fasjonable antrekkene tross for minusgradene. La deg inspirere!

© Blanca Miro

Den spanske bloggeren Blanca er alltid like kul - uansett om hun er i 30 varmegrader eller i kulden i Stockholm. Denne uken er hun invitert til Stockholm Fashion Week, og ankom i hvit boblejakke og sneakers fra Balenciaga. Vi elsker både den classy og mer tilbakelente stilen til bloggeren! Følg henne om du trenger daglig inspirasjon (@blancamiro).

© Annabel Rosendahl

Annabel Rosendahl skuffer aldri. Hun nailer både den klassiske og elegante stilen, som her i en svart og gull-stripet skjorte fra Phillip Lim og i en litt mer avslappet stil i genser fra Ganni, bukser fra Isabel Marant og sneakers fra Balenciaga - som alle vil ha om dagen! (@annabelrosendahl)

© Darja Barannik

Darja Barannik vet å kle seg under moteuken og har heller ikke denne gang spart på detaljene! På vei til Elin Klings visningen hadde hun på seg bukser fra samme merke og kåpe fra Diesel. De rosa skjorte-ermene og den blå Hermes vesken er prikken over i-en. (@darjabarannik)

© Hege Aurelie Badendyck

Hege Aurelie Badendyck rocker en oversized kåpe fra Stand sammen med en iøyenfallende veske med print fra Balenciaga! (@hegeaurelie)

© Jeanette Friis Madsen

Cool-girl Jeanette Madsen jobber i Costume Danmark og hun ser smashing ut i en avslappet stil under moteuken i Stockholm. Vi digger både teddy-kåpen som hun har arvet av bestemor og den oversized blazeren fra Acne sammen med de spisse hvite helene. (@jeanettemadsen)

© Emili Sindlev

Den danske it-jenta Emili Sindlev er en racer på å kombinere farger og print! Her i en skjorte med prikker fra Balenciaga og grønne buker fra H&M. (@Emilisindlev)

© Janka Polliani

Ruter er en av de største trendene for 2018, noe Janka Polliani har hoppet på. Hun har kjørt trenden fullt ut, med ruter signert Burberry fra topp til tå. (@polliani)