Norsk gullsmed med egen smykkekolleksjon

De vakreste smykkene til festsesongen!

Norges største klokke og gullsmedkjede Bjørklund har lansert en helt ny, eksklusiv smykkekolleksjon med tidløse kreasjoner i gull og sølv, under navnet House of Piene. De vakre smykkene er inspirert av naturens skiftende årstider og Cecilie Pienes kunstverk – laget for kvinnen som er ute etter godt norsk design å smykke seg med.

Om kolleksjonen

Smykkene er formet etter den nordiske naturen med havet, himmelen og skogen som inspirasjon. Fra snødekkede fjelltopper til glitrende skjærgårder, fra detaljene i en snøkrystall til enkelheten i løvetann formes vakre smykker som vil glede mange og passe inn i alle smykkeskrin. Diamantene som pryder øredobber, ringer, halssmykker og armbånd henter referanser fra vinterens dramatikk og renhet, mens sølvsmykkene fra skjærgårder og glitrende hav. Enten du går for sølv eller diamantkolleksjon – er det noe for enhver.

Helt personlig

Nina Bjølseth, Silje Holthe Lunder og Anita Aarsæther er stjernetrioen bak kolleksjonene. Deres ulike bakgrunner og inspirasjonskilder har vært utgangspunktet for mange spennende diskusjoner, og sørget for at de har kunne hjelpe hverandre med å utvikle karakteristiske smykker av høy kvalitet. Der én lar seg inspirere av fjell og vidder, blir den andre inspirert av skjærgård og hav. Dette har resulterte i smykker som er vakre på hver sin måte, med et helt unikt og personlig preg.

Silje bor ved sjøen og ser utover havet når hun utarbeider smykker. Med observasjoner av hvordan havet stadig er i bevegelse og hvordan det glinser når sollyset treffer bølgene – dannes en fantasi om hvilket særpreg hun ønsker å tilføye med glitrende stener, mens Nina lar seg inspirere av snødekkede fjelltopper og det ekstraordinære som finnes i hver eneste snøkrystall når hun utarbeider gullsmykkene. Gjennom et harmonisk design som fanger den nordiske vinterens dramatikk og renhet – skaper hun eksepsjonelle kreasjoner, som alle vil ha en bit av.

House of Piene

Det kreative ekteparet Cecilie og Kai Gustav Piene, som også er en av eierne av Bjørklund, er inspirasjonskilden bak navnet, House of Piene. Kolleksjonene er også inspirert av Cecilies kunst, samt nordisk natur, som har resultert i vakre smykker som fanger naturens harmoniske renhet og som setter prikken over i-en på ethvert antrekk.

Gjennom hele livet har Cecilie Piene tegnet og malt. Hun startet som figurativ maler, og utviklet seg gjennom sin kunstutdanning. Ved hjelp av akryl, gjerne blandet med sand og sparkel, skaper hun malerier som fanger en forenklet virkelighet – formålet er å utfordre, vekke følelser og få folk til å tenke. Kai Gustav derimot har gjennom flere år arbeidet med kolleksjoner og konseptutvikling i gullsmedkjeden.

Skap din helt personlige stil med de lekre, håndlagde smykkene fraBjørklund, som er tilgjengelig i alle butikker og på nett.