© Julie Pike

Norsk veskemerke med ny profil

Nytt veskedesign og ny nettside - vi heier på norsk mote!

Du husker kanskje det norske veskemerket Eben, som ble grunnlagt av Elisabeth Benonisen i 2013? De iøynefallende designet med nordisk lakseskinn ble svært populært på kort tid. Nå har merket fått en makeover!

Denne høsten lanserer Elisabeth STUDIO EBN, som en del av satsningen på det globale markedet. Ebens arktiske fundament og fokuset på bærekraft er heldigvis blitt videreført, og inspirasjonen fra nordnorsk natur er fortsatt kjennemerket på designet hennes. Gode kvaliteter, brukervennlige former og iøynefallende detaljer utgjør den nye veskekolleksjonen, som er å finne i butikk allerede nå. Elisabeth har også designet søte nøkkelringer og praktiske lommebøker, noe å tenke på til julegavelisten?

Leste du: 5 kunstutstillinger du bør få med deg innen året er omme

© Julie Pike

STUDIO EBN består av de seks veskemodeller i flere størrelser, en spennende palett av 12 ulike fargenyanser og med det kjente lakseskinnet som hovedfokus. Alle veskemodellene har siden begynnelsen vært oppkalt etter kvinner som står gründeren og designeren nær.

Vi elsker de nye kampanjebildene, som er skutt av Julie Pike med modellen Jenny Sinkaberg. Den nye profilen er designet i samarbeid med byrået NOIONE - som også arrangerer den populære kunstfestivalen Uncomtaminated.