Kaya Wilkins for Bottega Veneta
© Tyrone LeBon / Bottega Veneta

Norske Kaya fronter Bottega Venetas nye kampanje

Kaya Wilkins har landet jobben som kampanjemodell for det italienske luksusbrandet Bottega Veneta sin nye vårkampanje.

Bottega Venetas vårkampanje for 2019 er den første som har blitt laget under den kreative ledelsen av Daniel Lee. Resultatet er en tidløs og klassisk studie av Bottega Venetas arv og verdier, og kommuniserer luksusbrandets betydning i dagens motelandskap.

Kampanjen, fotografert av Tyrone LeBon, ble laget over flere dager på den italienske øyen Ischia utenfor Napli, og 27 år gamle Kaya fra Nesoddtangen er frontfigur.

Kaya er vår forsidemodell denne måneden

Hvis du syntes det er noe kjent med Kaya, så har du helt rett - hun er nemlig Costumes forsidemodell denne måneden.

Kaya, også kjent som Okay Kaya, er nærmest for en veteran i motebransjen å regne, hun startet nemlig modellkarrieren allerede som 18-åring. Hun er opprinnelig fra Nesoddtangen, og bor i dag i bydelen Brooklyn i New York.

Bottega Veneta Spring/Summer 2019
© Tyrone LeBon / Bottega Veneta

I 2017 ble hun kåret til frontfigur for bølgen av “modeller med personlighet” av motebibelen Vogue. Hun har blant annet gått catwalkvisninger for internasjonale motehus som Burberry, Calvin Klein, Marc Jacobs og Balenciaga.

På tross av sin unge alder har hun allerede rukket å oppnå internasjonal anerkjennelse både som artist, skuespiller og modell.

– Jeg ønsker å lage musikk og bidra uten å inngå kompromiss, og jeg ønsker gode relasjoner, sa Kaya Wilkins (27) da vi intervjuet henne til Costumes Collector´s Item i mars i fjor.

Bottega Venetas nye kolleksjon er i salg nå i butikkene og online.