© Produsenten

Ny norsk bærekraftig luksusveske

Norsk design: Det norske merket HVRMNNSN har lansert en bærekraftig og økologisk tote bag håndsydd på samme svenske garveri som har jobbet med Louis Vuitton og Hèrmes.

HVRMNSSN er et norsk navn å merke seg. De tror på bærekraftig mote og håndlager de nylanserte veskene, HVRMNNSN tote på et familiedrevet garveri i Sverige med økologisk kvalitetslær fra nærområdet.

Garveriet er en etterspurt premiumleverandør med 140 års erfaring, som blant annet har jobbet med to av verdens største produsenter for luksusvesker, Louis Vuitton og Hermès.

På jakt etter ny veske? Se årets fineste vesker på Stellamagasinet.no

Bærekraftig og økologisk motestatement


Den lekre luksusvesken er håndsydd og som de selv skriver "er et bærekraftig motestatement".

Vesken har et veldig skandinavisk uttrykk med rene linjer, minimalistisk og moderne design. Den er stilig, anvendelig og i en særdeles delikat farge.
Prisen ligger på 15.550 kroner.

Snart er det sommerferie - Her er de fineste strandveskene

HVRMNNSN tote er laget i økologisk, vegetabilsk garvet lær.

"Vegetabilsk garving er eneste måte å produsere premium lær som er bærekraftig nok til at man tar hensyn til miljøet. I tillegg til å være økologisk, gjør denne fremgangsmåten at læret blir mer levende og av høyeste kvalitet. Det lyse, naturlige skinnet i vesken får en unik patina fra første gangs bruk", skriver de i en pressemelding.

Har du fått med deg at Chanel har åpnet i Stockholm?