© FUS OSLO VISUELL

Ny trendfestival til Oslo

Førstkommende fredag åpner FUSOSLO dørene for første gang, og forener mote, musikk, dans og sminke.

Drømmer du om å delta på en mini-moteuke, lære om makeup, lage din egen t-skjorte, høre på digg musikk og få tilgang på de siste nyhetene? Nå har du mulighet!

#FUSOSLO er et nyetablert konsept arrangert av Bik Bok, L’Oréal og DNB, og åpner dørene førstkommende fredag 18. august.

Du får tilgang til et univers fylt av mote, makeup, musikk, dans, shopping og fest. Det vil bli konserter, sminkekurs, DIY-stand, braid-bar, moteshow der man kan kjøpe kolleksjonen direkte etter visning - og en rekke food trucks.

  • Håpet er å kunne samle alle som er interessert i mote, makeup, musikk og mat for å vise de siste trendene, nye produktlanseringer og være en arena hvor man kan henge med vennene sine, ha det gøy, være kreativ og bli inspirert, sier Cathrine Stabel, som er PR Manager i L’Oréal.

Leste du? Zalando lager egen moteuke

© FUS OSLO VISUELL
  • Vi ble inspirert av Bread&Butter i Berlin og ønsker å skape et spennende event her hjemme som er åpent for alle. Vi jobber med kosmetikk og merker som de fleste kjenner til; L’Oréal Paris, essie, Maybelline New York og NYX Professional Makeup, men vi ønsker en tettere dialog med de som bruker produktene våre. Målet er å invitere til #FUSOSLO som et årlig arrangement der alle partnerne tilbyr forskjellige type workshops, DIY-stasjoner, visninger, makeup-kurs, kule selfie-muligheter, tilgang på eksklusive lanseringer med mer, sier Stabel.

Dette er noe av hva du kan delta på:

· Bikbok-visning, hvor alle kommer backstage etter visning for å få makeup og se nyheter fra sminkemerket NYX Professional Makeup

· Flettebar med Colorista

· Sminkekurs med Marthe Hesvik og Åshild Ringhus fra Maybelline

· Handfie med essie og FRYD donuts

· Selfie-booths

· Et fransk brasserie hvor det serveres crepe, kaffe og leppestift

· Konserter med blant annet Maya Vik og DJ-sett med PURPURRPURPLE (Annette Kvithyll)