Olivia Palermo - 7 stylingtips verdt å kopiere

Olivia Palermo er dronningen av å kombinere klassiske plagg og sterke farger. Her er syv av hennes stylingidéer verdt å ta med seg.

Knallfarger er knallfint
1 / 7

Knallfarger er knallfint

Hvor mange ganger har du ikke sett et fantastisk og fargesterkt plagg, men endt opp med en mer nøytral variant «som passer til alt». Se og lær av farge- og mønsterdronninga Olivia, så kanskje du tenker med hjertet og ikke hodet neste gang du er på shopping. Det er jo tross alt mye morsommere!

Én detalj gjør mye
2 / 7

Én detalj gjør mye

Jeans og en hvit overdel er ikke spesielt spennende i seg selv, men det er lite som skal til for å løfte antrekket til nye høyder. Et par fargesterke og spesielle sko, eller en iøynefallende jakke er alt du trenger for å gå fra «tja» til «JA!».

Sko kan gjøre et antrekk
3 / 7

Sko kan gjøre et antrekk

Føler du at antrekket ditt er litt for ensfarget, kjedelig eller bare mangler et eller annet? Da er det bare å la seg inspirere av Olivia til å pimpe det opp med et par fargerike og iøynefallende sko.

Mønstermiks er hot
4 / 7

Mønstermiks er hot

Olivia kan uten tvil kunsten å kombinere ulike mønstre og farger. Prøv deg frem med det du har av mønstrede plagg hjemme, og plutselig står du der med en ny antrekksfavoritt!

Det enkle kan være det beste
5 / 7

Det enkle kan være det beste

Av og til er de enkleste antrekkene også de beste. Enten du går for ton-i-ton eller nøytrale farger kan antrekkene likevel bli både spennende og rålekre.

Denim på denim, skinn på skinn
6 / 7

Denim på denim, skinn på skinn

Å bruke samme materiale på både over- og underdel ser ryddig og kult ut. Olivia beviser her at store, sorte skinnplagg ikke nødvendigvis ser maskulint ut.

70-tallstrenden er fantastisk
7 / 7

70-tallstrenden er fantastisk

Å kjøre 70-tallstrenden fullt ut kan kanskje virke som noe som kun funker på catwalken, men Olivia får det til å se lekende lett og råfint ut.