© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Oslo Runway: Se den nye kolleksjonen til bytimo

Blant celebre gjester, palmeblader og en fransk frokost åpnet byTimo Oslo Runway. - Vær sexy, intellektuell, sensuell - vær deg, sier ByTiMo-gründer Tine Mollatt.

Livet er en reise, starter Tine Mollatt, dama bak det suksessfulle klesmerket byTimo. I dag åpnet hun Oslo Runway på Teatercaffen midt i Oslo sentrum, hvor celebre gjester, innkjøpere og presse kunne ta og føle på den fantastiske stemningen i det første modell ankom "catwalken".

.... og slik har det vært med byTiMo også, fortsetter hun.

byTimo ble lansert i 2004. Da satt Tine på kjøkkenbenken og utviklet en merkevare som hun i dag er utrolig stolt og ydmyk over å ha startet.

  • Reisen har absolutt ikke vært enkel. Jeg har gitt 100 prosent og mye mer hver dag og natt, og jeg lærer noe nytt hver dag. Det stopper ikke å skje spennende ting for oss, og vi har utrolig mange spennende planer fremover, som vi gleder oss til å dele!

Hva har inspirasjonen bak SS18 vært?

  • Sommer 2018-kolleksjonen har fått navnet ”Reunite,” og ønsker individualitet, den moderne romantikeren og power-dressing velkommen. Vær sexy, intellektuell, kraftfull, myk, ”wild at heart”, sensuell - vær deg!

Etter vi fikk Theatercaféen som visningsarena ble jeg inspirert til å dra vintageinspirasjonen min enda lenger, plagg som trekker frem all historien som ligger i veggene til dette stedet. Jeg tenkte spesielt på Nora til Ibsen, og designet åtte showpieces, unike for visningen, med inspirasjon fra 1880-1920 tallet.

Er det noen plagg som skiller seg ekstra ut?

  • Vi har mange nye kjolesilhuetter denne sesongen, som vi allerede merker har suksess! Den bohemske trenden lever godt, og dette kommer frem i denne kolleksjonen.
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Tine beskriver byTiMo-jenten som en ”New Romantic”.

  • Hun er en jente med mye integritet, som står opp for hva hun tror på og ønsker noe med mer betydning enn bare et nytt klesplagg. Hun bryr seg om alle prosessene som ligger bak og setter pris på all tiden og kjærligheten vi legger i våre kolleksjoner. Hun er leken, flørtende og lidenskapelig

byTimo har vært en del av Oslo Runway siden dag en, og har alltid et av de mest spektakulære showene. De sparer sjelden på virkemidler som er med på å skape det lille ekstra. I dag var det som å finne en kafè i Paris, omringet av luksuriøse kjoler.

  • Vi er stolte av å være en del av Oslo Runway, som har vokst til å bli en fantastisk visningsplatform og ramme hvor vi får lage våre visninger og vise frem vårt konsept og nye kolleksjoner til innkjøpere og presse fra inn og utland.

Hvor er merkevaren deres om 10 år?

  • Jeg drømmer om at jenter over hele verden vet hva byTiMo er og står for, og ønsker å eie et byTiMo plagg!
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY