Oslo Runway: Slik styler du statement pieces

Trenger garderoben din det lille ekstra? La deg inspirere av it-jentene som pryder gatene denne uken.

Denne uken er det Oslo Runway, som betyr at gatene fulle av fashionistaer i sine fineste antrekk og mye inspirasjon å hente! Moteukene i både inn- og utland er en perfekt anledning til å mikse stiler, og introdusere nye statement pieces til garderoben.

Den skandinaviske stilen handler om naturlige fargepaletter, layering, rette snitt og luksuriøse materialer. Et perfekt utgangspunkt om du ønsker å kombinere med mer mønstrede plagg og knæsje farger.

Det kan være så enkelt som å bytte ut støvlettene med joggesko, eller introdusere en fargesterk ullgenser til antrekket. Se hva it-jentene hadde på seg under moteuken i København, og la deg inspirere av Zalandos Scandi Style-kolleksjon.

Sneakers og tyll

Kombinasjonen av stoffer og layering er viktige elementer i den skandinaviske stilen. Noe som gjør det mulig å style plagg på mange forskjellige måter. Miks gjerne feminine plagg med joggesko for et mer skandinavisk og laidback uttrykk.

Til venstre: Solbriller / Genser / Rumpetaske / Skjørt/ Joggesko

Til høyre: Body / Solbriller / Skjørt / Veske / Sko

Bruk farge som statement

Rødt var uten tvil en av årets farger på moteuken i København. Et par røde dressbukser kan styles med en klassiske hvit bluse og sorte boots, mens en rød strikkegenser kan løfte et antrekk og gi det lille ekstra du leter etter.

Til venstre: Veske / Blazer / Bluse / Sko / Bukse

Til høyre: Veske / Bluse / Ullgenser / Kjole / Sko

Klassiske striper med en twist

Den klassiske stripete skjorten er et plagg som alle burde ha i garderoben. Ikke vær redd for å blande mønster og introdusere sterke farger. Og trenger du inspirasjon til hvordan du skal knyte skjorten, så kan du sjekke ut Jenny Skavlan sin DIY-film.

Til venstre: Sekk / Solbriller / Sko / Bluse / Skjørt
Til høyre: Skjorte / Skjørt/ Solbriller / Veske / Sko

Finn mer inspirasjon på Zalando sin nettside.