© Anna Stokland

Paris Fashion Week: Våre 7 favoritter

Se de fineste visningene fra moteuken!

Moteuken i Paris var blant den aller beste. Raskt oppsummert var uken fylt med fantastiske antrekk, en mer voksen stilretning, klassiske snitt og inspirasjon. Vi har valgt ut syv visninger som gjorde mest inntrykk.

Så du denne: Isabel Marant med sexy og komfortabel kolleksjon

Acne Studios
Svenske Acne Studios er alltid en favoritt. Denne sesongen var kolleksjonen inspirert av en mer voksen kvinne, med feminine snitt og en miks av materialer. Vi kunne ikke unngå å falle for de fantastiske øredobbene hver modell bar. Nå skal øredobbene i fokus, noe vi klapper i hendene for. Acne er kjent for minimalismen, noe de fortsetter med. Likevel sniker det seg inn mønster og fargemikser, men fortsatt dempet.
Trend: Store øredobber og jakker brukt bak-frem

Acne Studio
© Anna Stokland

Balenciaga
Det første vi la merke til under Balenciagas visning var måten modellene hadde kneppet igjen kåpene på. En original og spennende vri - og kanskje en av de kommende trendene? Den kreative lederen Demna Gvasalia har ledet motehuset mot en spennende retning. Sterke fargepaletter, glamorøse kjoler og knehøye støvletter var å se på catwalken, noe som falt i smak! Motehuset hadde i tillegg 100-årsjubileum, noe som resulterte i at Gvasalia bruke referanser fra de gamle historiebøkene.
Trend: Miss match av fargevalg og voluminøse kjoler

Balenciaga
© Anna Stokland

Céline
Alltid like chic, klassisk og moderne. Skjorter, oversized dresser, klassiske kåper og tidløse vesker prydet catwalken under moteuken. Céline viser ikke noe vi ikke har sett før, men kolleksjonen er likevel enkel å falle for. De store skjerfene som modellene bar på siden er definitivt på ønskelisten til høsten!
Trend: Plagg i XL og skjerf med enkel knute

Fikk du med deg: Dette redder en dårlig hårdag

Céline
© Anna Stokland

Dior Sjefsdesigneren Maria Grazia Chiuri overrasker igjen. Fargevalget på visningen til Dior sto sterkt under Paris Fashion Week. Sist sesong var de fleste av antrekkene i rødt og rosa, mens denne sesongen var stort sett alle antrekk i ulike blånyanser. De gjennomsiktige kjolene og feminine snittene var fortsatt å se. Vi elsker genseren med stjernetegn-print!
Trend: Alpelue i skinn

Dior
© Anna Stokland

Loewe
Det spanske motehuset hadde denne sesongen latt seg inspirere av temperaturforskjeller. Selv om designeren Jonathan Anderson viste høstkolleksjonen, ga klærne assosiasjoner til en sen sommerkveld. Kanskje det var dette som var meningen? En feminin fargepalett, broderier, midi-skjørt og miksen av skinn og ull resulterte i en leken og spektakulær visning. Veskene var også i fokus, og matchet resten av kolleksjonen.
Trend: Ullgenser og midi-skjørt

Så du denne? Gigi Hadid er elsker av streetstyle-fotografene

Loewe
© Anna Stokland

Louis Vuitton
Denne gangen var visjonen til designeren Nicolas Ghesquière å viske bort grenser. Det resulterte i at det feminine ble blandet med det maskuline, natt blendet inn i dag - og byinspirasjonen ble blandet med det urbane. Vi kaster oss på trenden, og ønsker nå å blande ulike tekstiler, slik Ghesquière gjorde under Paris Fashion Week.
Trend: Silkekjoler og et sporty uttrykk

Louis Vuitton
© Anna Stokland

Stella McCartney
Den britiske designeren lager alltid klær som skriker avslappende eleganse. Har man en garderobe som inneholder baseplaggene til McCartney, trenger man ikke mer. Vi har forelsket oss i den røde velurbuksen og snittene på ytterplaggene!
Trend: Matchende sett

Stella McCartney
© Anna Stokland