Piknik i Parken 2019 - her er programmet

Årets kuleste festival nærmer seg - Costume er på plass og vi gleder oss!

For sjette året på rad skal festivalen kjent som Oslos største piknik arrangeres, med et knippe av verdens fremste artister på scenen. Den 13. - 15. juni gjør PiPfest sin debut på Grünerløkka, hvor Sofienbergparken er vertskap for den 3 dager lange festen.

Sleng deg i gresset i parken med noen du er glad i, spis og drikk det beste byen har å by på og nyt musikken og sommeren!

Trenger du inspirasjon til festival-antrekk?Det finner du her.

Årets artist-lineup byr på store navn fra både inn; og utland, vi gleder oss til å se bl.a. the Streets, Madrugada, The 1975 og New Order for å nevne noen. Det tre dager lange programmet er fylt med spennende artister som vil fylle Løkka med kul musikk og uslåelig stemning.

Programmet er klart, og vi gleder oss.

Costume vil være til stede for tredje år på rad med eget beduintelt. Kom innom for forfriskninger, goodiebags og spennende overraskelser! Delta i Costumes konkurranse og vinn festivalpass til deg selv + en venn! Konkurransen finner du på vår Instagram her.

Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz og Hanneli Mustaparta på PiPfest i fjor.

Hvis du ikke klarer å vente til 13. juni, kan du se en snutt fra fjorårets PiP-festival her:

Praktisk info

PiP foregår i Sofienbergparken som ligger på Grünerløkka i Oslo. Hit kommer man seg lett til fots, på sykkel, buss og trikk.

Absolutt alle er hjertelige velkommen til Piknik i Parken, men ønsker du å kjøpe noe annet enn brus må du huske legitimasjon. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med en voksen.

Kjøp billetter HER, eller delta i Costumes konkurranse på Instagram her.