Piknik i Parken - her er programmet!

Vi teller ned dager til årets kuleste festival!

For femte året på rad arrangeres en tre dagers festival som fyller Vigelandsparken med musikkglade mennesker og et knippe av verdens beste artister. I år gleder vi oss mest til Susanne Sundfør, norske Nils Beck og Mew. Programmet er fullspekket med dyktige artister som vi gleder oss til å se opptre live!

I år som i fjor skal Costume delta på Pip-fest. Lørdag 16. juni fra kl. 1615 - 1800 kan du møte oss sammen med Holzweilers pop up shop for å kjøpe verdens fineste #Equality hettegensere og T-skjorter. Vi serverer noe forfriskende i glasset, det blir goodiebags og blomster i håret.

Dessuten kan du slå to fluer i smekk. Mens du hører favorittartisten din i bakgrunnen, kan du oppleve Vigelandsmuseet, bygningen som er et av Norges fineste eksempler på ny-klassisistisk monumentalarkitektur, du kan starte dagen med yoga sammen med Maria Fürst (sjekk timeplanen her) - eller du kan delta på et øl- og matkurs fra Malt & Pepper. Piknik i Parkens har også etterfester over hele byen når selve festivalen er ferdig. Nyt Pipfesten ut i Oslonatta!

Her er en smakbit på fjorårets festival:

Nå gleder vi oss til helgen 15.-17. juni! Ses vi der?

Her er programmet for 2018:

Praktisk info:

Festivalen åpner fredag kl. 14, lørdag og søndag kl. 12. Den siste konsert er ferdig i god tid til alle kollektivforbindelser. Adressen er Nobels gate 32, og dit kommer man seg lettest med trikk nummer 12 eller buss nummer 20 til Frogner Plass.

Absolutt alle er hjertelige velkommen til Piknik i Parken, men ønsker du å kjøpe noe annet enn brus må du huske legitimasjon. Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med en voksen.

Kjøp billetter HER - eller delta i vår konkurranse om å vinne et dagspass for deg og en venninne lørdag 16.juni.