© Getty Images

Prince William og hertuginne Kate kommer til Oslo

Hertugparet skal blant annet møte SKAM-skuespillerne og besøke Frognerparken!

I oktober i fjor kunne Kensington Palace melde på Twitter at Prince William og hertuginne Kate kommer til Oslo 1. og 2. februar.

En av planene til hertugparet er å besøke Hartvig Nissens skole i Oslo, der innspillingen av SKAM fant sted. De skal også møte SKAM-skuespillerne sammen med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Her er programmet for hertugparet under Oslo-besøket:

  • Privat lunsj før hertugparet skal vises rundt i Prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark i Slottsparken.

  • Torsdag skal de sammen med kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøke oppstartsbedrifter på Mesh i Oslo sentrum, før det er duket for middag på Slottet.

  • Fredag skal hertugparet besøke SKAM-skolen og skuespillerne. De skal snakke med elever, lærere og skuespillere om utfordringer mange unge møter, som identitetsproblemer, mobbing, seksuelle overgrep og spiseforstyrrelser. Etter besøket er Prince William og hertuginne Kate bedd hjem på lunsj på Skaugum.

  • Etter lunsj skal de besøke Skimuseet, tårnet og hoppbakken, før drar til Tryvann for å møte barn og hvordan naturen er en naturlig del av oppveksten i Norge.

(Hentet fra Kongehuset.no)

Det er ikke første gang det britiske kongehuset besøker oss. Dronning Elizabeth har vært i Norge fire ganger tidligere. Første gang i 1955, og sitt siste besøk i 2001. Prinsesse Diana har også vært innom landet vårt, da hun tok sin første utelandsreise i 1984. Er du interessert i kongehuset anbefaler vi å se The Crown som går på Netflix i disse dager. Sesong 2 er allerede lagt ut - der du får et innblikk i Queen Elizabeths univers. Visste du at hun ble dronning i en alder av 25 år?

Som hertuginne er det ikke til å stikke under en stol at man lett blir et stilikon. Hertuginne Kate er intet unntak, og har gang på gang overrasket oss med sine luksuriøse og stilsikre antrekk. Hun er glad i feminine snitt, søte kjoler og innbydende farger.

Her er syv antrekk vi aldri glemmer:

© Getty Images

Alltid like elegant og feminin! Her er Kate, også kalt Catherine og Prince William på besøk til Kranji Commonwealth War Cemetery i Asia i 2012.

© Getty Images

I Gucci fra topp til tå, på besøk på museumet V&A i London i 2017.

© Getty Images

Vi elsker de klassiske skoene hertuginne Kate gikk med i oktober i fjor, da de var på besøk i Canada.

© Getty Images

Selv om vi er vant til å se hertuginnen i kjoler og edle diamanter, kan vi ikke noe for å elske hverdagsstilen hennes i tillegg. Erkebritisk og avslappet!

Her på besøk hos Robin Hood Primary School i fjor.

© Getty Images

I Chanel fra topp til tå da hertugparet besøkte Musee d'Orsay i Frankrike i fjor.

© Instagram

Vi elsker hvordan hertuginne Kate alltid ser velkledd ut, uansett om hun er på reise eller på den røde løperen. Hun er flink til å kombinere sterke farger, og det feminine snittet er alltid på plass.