Rett fra catwalken: De største trendene denne høsten

Denne høsten er det farger som gjelder. Se hvordan du kan style høstens hotteste trend!

Det beste med høsten er layering – utallige muligheter til å kombinere ulike tekstiler og farger. Kle deg i rødt fra topp til tå, eller style favorittkjolen fra i sommer med en romantisk bluse og glitter boots!

SE RØDT!

Rødt er uten tvil høstens trendfarge, men ikke den eneste fargen du skal legge merke til denne sesongen. Signalgul, azurblå og rosa var noen av de andre fargene som prydet catwalken.

Velg deg gjerne én farge, og miks ulike tekstiler som strikk, silke og lær. Eller la et fargerikt plagg skape kontrast til basisplagg som et par jeans eller et helsort antrekk. Les om hvordan du kan bruke farge som statement.

ROMANTISK KLASSIKER

Den klassiske hvite blusen er et plagg alle burde ha i garderoben, og et plagg som passer med det meste. Denne høsten er det den viktoriansk stilen som preger den hvite blusen med høy krage, blonder og luftige stoffer.

Style gjerne blusen med favorittkjolen fra i sommer, fishnet-strømper og et par mid heel boots. Layering er perfekt for et skiftende høstvær, og skulle du likevel fryse, så kan du alltid slenge på deg en fuskepels!

VINTAGE-INSPIRERT PELS!

I fjor høst var det statement pels som gjaldt, denne sesongen går vi back to basic. Ikke noe dilldall, kun fuskepels.

La deg inspirere av kåpene på loftet til bestemor, og invester i en klassisk fuskepels. Vi har samlet noen favoritter fra zalando.

Se mer høstmote på Zalando sin nettside.