© Rodebjer

Rodebjer teamer opp med norsk trio

Maria Mena, Iben Akerlie og Kristin Jess Rodin fronter den nye kampanjen!

Denne uken slapp Rodebjer sin Pre Fall 2017-kolleksjon – en kolleksjon som er inspirert av en dyp fascinasjon av villmarken og dyreriket til primatologen Jane Goodall som har viet sitt liv til å studere sjimpanser og dyrs sosiale liv.

  • Jeg er inspirert og ydmyk ovenfor primatologen Jane Goodalls kompromissløse lidenskap og nysgjerrighet. Hun minner meg på at vi ikke er de eneste skapningene med personlighet, følelser og reflekterte sinn. Hennes observasjoner av dyrenes sosiale liv var utgangspunktet for denne kolleksjonen, sier Carin Rodebjer, Creative Director og gründer i Rodebjer.

Fikk du med deg: Her åpner Norges største Ganni-butikk

I forkant av lanseringen har Rodebjer samarbeidet med en rekke Skandinaviske kvinner, som har reflektert over sitt eget kall, sin lidenskap og nysgjerrighet. Fra Norge er musiker Maria Mena, forfatter og skuespiller Iben Akerlie og skuespiller og podcaster Kristin Jess Rodin representert.

  • Hvis du virkelig vil noe, må du være forberedt på å jobbe veldig, veldig hardt. Aldri gi opp, uttaler Maria Mena i et intervju med kleskjeden.

Er det noen gang lov å gi opp?

  • Det er på tide å gi opp når noe tar mer energi enn det gir deg, sier musikeren.

Så du denne: Maria Menas beste stylingtips

Hva er kilden til din inspirasjon?

  • Jeg er veldig interessert i å forstå menneskets psyke. Hvorfor og hvordan jeg er meg. Hvordan mitt liv og min historie har skapt meg til den kvinnen jeg er i dag. Jeg finner meg selv og andre gjennom musikken, forteller Maria.

Les resten av intervjuene her.

Fikk du med deg: Alexa Chung lanserer sin egen kleskolleksjon