Rosa sløyfe engasjerer Lindex
© Eric Josjö

Rosa sløyfe engasjerer Lindex

Kjøp årets rosa sløyfe, og støtt Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon og kampen mot brystkreft!

Som hovedpartner av Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon har Lindex’ engasjement gjennom årene resultert i både innsamlede penger til brystkreftforskningen, og økt bevissthet rundt sykdommen.

I år har Lindex’ designteam skapt et lekkert armbånd som består av en gullenke pyntet med en rosa sten. Hele overskuddet fra salget vil bli gitt til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon, samt 10 prosent fra salget av den eksklusive loungewear-kolleksjoneenn, og en krone per solgte bh i oktober.

– Vi ønsket å skape vakre plagg for en flott sak. Denne loungewear-kolleksjonen er fremstilt med et fokus på harmoni og velvære. Den byr på elegante og minimalistiske silhuetter og delikate detaljer, i en nydelig fargeskala fra lys rosa til vinrødt, sier designsjef i Lindex, Annika Hedin.

Pink Collection

Pink Collection er en kolleksjon med 18 plagg i deilige kvaliteter. Den byr på alt fra friske hvite silkeskjorter, et mykt sett i lysegrå kasjmir til en morgenkåpe i fløyel. Undertøyet kommer i ulike rosa toner og sort, og er laget med elegante blonder. Kolleksjonen inkluderer også en myk protese-bh.

I tillegg vil Lindex gjøre mandagene i oktober til en rosamandag, og servere gratis kaffe til alle forbipasserende. Koppene er selvsagt rosa, og setter fokus på aksjonen.

De symbolske Rosa Sløyfe-produktene vil være å finne i alle butikker.