© Bite Studios

Savner du Phoebe Philo?

Her er fem minimalistiske designere du kan fortsette å kle deg i.

Det er et faktum, Hedi Slimane har ankommet butikkene. Selv Vincci i Oslo har byttet ut Céline med é, og stilt ut de nye veskemodellene signert motehusets nye designer. Vi savner Phoebe Philo allerede, mye grunnet hennes måte å style det minimalistiske på. Det er ikke noen grunn til å sippe, for nå har vi funnet fem merker som får deg til å smile litt ekstra. Kanskje minner de litt om Philo?

The Row

The Row ble etablert i 2006 av ingen ringere enn Ashley Olsen og Mary-Kate Olsen - de kjente Olsen-tvillingene. Bare det er vel grunn nok til å ta en titt på merkevaren. Klærne har blitt sammenlignet med Londons Savile Row, noe som betyr kvalitet og håndverk. Det er ikke billig, men til gjengeld sitter du igjen med kvalitetsklær som kommer til å vare en evig tid. Tvillingene fokuserer på teksturer, tidløse snitt og klassiske silhuetter.

Kan blant annet kjøpes på Vincci

MOE OSLO

Oslo-baserte MOE OSLO er et relativt nytt varemerke lansert av Henriette Moe Winsnes. Den unge designeren fokuserer på tidløse klær som kan leve for alltid i garderoben, men med originale snitt og kule detaljer som skiller seg ut i mengden. Leter du etter den perfekte dressen eller en skjorte som er noe mer enn den 'alle har' er dette merket for deg. Og det beste med alt? Støtt norsk design!

Kan blant annet kjøpes på F5

Totême

Elin Klings univers er ikke veldig ulikt influenceren selv. Tidløse, klassiske klær med gode kvaliteter og unike snitt beskriver merkevaren, som har blitt svært ettertraktet etter det ble lansert på markedet. Elin designer klær for kvinnen som er vågal, liker å reise, er tro mot sin egen stil og liker å bygge en garderobe over tid. Skandinavisk design på sitt beste. I år åpner Totêmes aller første flagship-butikk i Stockholm - vi gleder oss.

Kan blant annet kjøpes på Ensemble

Bite Studios

Bærekraftig, feminin og fantastisk - Bite Studios er et luksusmerke etablert i 2016. Hvert plagg er designet ved hjelp av estetikk og håndarbeid og er laget for å sitte perfekt på kroppen. Merkevaren har base i London og Stockholm, noe som er interessant i seg selv. Man kan ved første øyekast se at klærne bærer preg av Skandinavia, men så er de hakket kulere - og sammen utgjør de faktisk de perfekte baseplaggene enhver kvinne ønsker seg.

Kan blant annet kjøpes på bitestudios.com

Victoria Beckham

Man skal ikke sammenligne Victoria og Phoebe, men førstnevnte har tatt en mer minimalistisk retning de siste årene. Vi elsker sammensetningene til den britiske designeren ved hjelp av ulike materialer, fargevalg og de iøynefallende detaljene hun alltid får til å se elegant ut. Merkevaren er ikke den billigste i butikken, men det er pieces verdt å samle på.

Kan blant annet kjøpes på Høyer