Se de 8 fineste antrekkene fra nattens Brit Awards 2016

Se hva Lily Donaldson, Rihanna, Alexa Chung de andre stjernene hadde på seg!

1 / 5

Moteprofil Alexa Chung, og supermodell Lily Donaldson valgte svarte kjoler til kveldens store fest. Alexa finner alltid den perfekte festkjolen, og stilte med en sort fløyelskjole uten ermer, mens den kameravante Lily struttet av selvtillit med høy splitt, og bare skuldre.

2 / 5

Rihanna valgte en nydelig lavendelfarget kjole med vakre fraArmani Privé, men folder som fremhevet hennes fine former.

Motetips: Kan du dette skjerf-trikset?

3 / 5

Popartistene Lana Del Rey, og Adele - som var store prisvinner, dukket opp i to av de vakreste kjolene. Adele sin burgunderrøde kjole var designet av Giambattista Valli - perfeksjon.

Vet du at med riktig styling, kan bruke sommerkjolen allerede nå?

4 / 5

Popstjernen Jess Glynn glitret i sin smaragdgrønne dress fra Gucci. Med rød afrofrisyre og stripete platåsko så hun ut som en popstjernen hun er.

Anaïs Gallagher - datter av Britpopens store sønn Noel Gallagher, kledde seg som den ekte popstjernen hun satser på å bli, med en 70-talls inspirert dress og skjorte.

5 / 5

Popartisten Florence Welch fra Florence + the Machine skuffer aldri. Iført en fotsid silkekjole, og en folksinpirert kappe burde hun vunnet prisen for kveldens best kledd, mener vi.

Ah, selv om vi ikke ble invitert til denne festen, det et stort høyepunkt at våren så vidt ser ut til å ha kommet, og vi har funnet vårens 5 fineste ankelstøvletter som du kommer til å elske!