Se de fineste kjolene fra Oscar-utdelingen!
© Getty

Se de fineste kjolene fra Oscar-utdelingen!

Oscar-utdelingen er festen hele verden får ta en del i. Se de fineste kjolene fra gårsdagens røde løper!

Gull var en stor hit på den røde løper:

© Getty

Gull ble sett på flere, blant annet Dakota Johnson som er aktuell i filmen "Fifty shades of Grey". Den vakre damen hadde på seg en kjole fra Gucci.

Dette skjedde på Grammy utdelingen! Beyonce hadde på seg norsk design.

© Getty

Emma Stone vant sin første Oscar denne kvelden, for sin rolle i filmen La la land. Filmen La la land fikk mye oppmerksomhet denne kvelden ettersom den var nominert til hele 14 Oscar priser! Emma selv var nominert til den ærefulle kategorien "beste kvinnelig skuespiller". Den talentfulle dama stakk av med seieren i en elegant og detaljert Givenchy Haute Couture kjole.

© Getty

Skuespiller Jessica Biel møtte opp på den røde løper med mannen Justin Timberlake hånd i hånd. Her har hun på seg en kjole fra Kaufman Franco.

De hotteste hvite kjolene:

© Getty

Modell Chrissy Teigen drar som alltid til seg oppmerksomhet på den røde løper, den smell-vakre damen hadde på seg en hvit Zuhair Murad kjole med gulldetaljer og splitt.

© Getty

Modell Karlie Kloss kjørte en old-school Hollywood stil, med bølgete lob og en klassisk kjole fra Stella McCartney. Hun hadde også på seg en blå A.C.L.U sløyf , som flere av kjendisene brukte som tilbehør denne kvelden.

© Getty

Skuespiller Emma Roberts bar en vakker Vintage kjole fra Armani.

Er du klar for ett sunnere år? Sjekk ut denne super-smoothien!

© Getty

Skuespiller Scarlett Johansson i en elegant blomsterkjole fra Azzedina Alaia.

© Getty

Skuespiller Taraji P. Henson som har vært aktuell i serien Empire, hadde på seg en ettersittende svart velourkjole fra designer Alberta Ferretti.

© Getty

Skuespiller Leslie Mann tok bokstavlig talt stor plass på den røde løper i en gul kjole fra Zac Posen. Designeren er kjent for sine kjoler med detaljerte og gjennomførte silhuetter. Noe som absolutt vises i denne kjolen.

© Getty

Skuespiller og sanger Janelle Monae brukte en Elie Saab kjole. Som både hadde volum, gjennomsiktig tyll og påsydde fuglemotiver.

Har du sett Gucci sin nye kampanjefilm? Dette er solbrille trenden 2017!