Arket
© @arket

Se de første bildene til H&Ms nye merke

H&Ms nye klesmerke Arket er økologisk, sofistikert og nordisk. Få en smugtitt på den første kolleksjonen her!

I mars introduserte den svenske klesgiganten H&M sitt 11. merke, Arket. Kleskjeden står allerede bak en rekke populære hightstreetmerker som & Other Stories, Weekday, Cos, Monki og Cheap Monday - nå utvider de med et splitter ny kleskjede - som er både for kvinner, menn og barn. Denne uken kunne Arket vise sine første bilder av kolleksjonen, som ser både sofistikert og klassisk ut.

Arket beskrives som tidløst, kvalitetsbevisst og optimistisk, med slagordet 'stil før trend'. Dette gjenspeiles i klærne vi ser i pressemeldingen, der det er fokus på øko-vennlige tekstiler og materialer, tidløse plagg, jordtoner og noen statement-plagg.

Prisene vil ligge et hakk høyere enn H&M, dog vil kvaliteten også være tilsvarende, og alle butikkene vil ha en liten kafé som passer til innredningen og miljøet i butikken.

GUIDE: Slik kler du deg i blomstermønster

Den første flagskippbutikken åpner dørene i shoppinggata Regent Street i London i slutten av august, og deretter åpner ytteligere 18 butikker rundt om i Europa. I København vil butikken ligge i Købmagergade 33 og i Biblioteksgatan 9 i Stockholm. Vi krysser fingrene for at Norge er en av dem.

Se hva du kan vente deg fra den første kolleksjonen!

Arket
Arket
Arket
Arket
Arket
Arket
Arket
Arket