Chanel
© Anna Stokland

Se den nye kolleksjonen til Chanel

Life is a beach!

Det er sjelden man ser sykkelshortser, sporty vibber, føtter uten høye hæler og bikinier under visningen til Chanel. Da Karl Lagerfeld presenterte vår- og sommerkolleksjonen 2019 under Paris Fashion Week var det akkurat dette som entret den originale catwalken.

Chanel er kjent for å overraske med magiske arenaer og universer man bare drømmer om. Denne gang hadde de forvandlet Palais Royal til intet mindre enn en sandstrand, med slående bølger, måkeskrik og søte små strandhus. Det ryktes at det var hele 250 tonn sand som var fraktet til Paris, inspirert av Lagerfelds sommerhus i St. Tropez.

– Chanel er alltid et høydepunkt, og det mest spektakulære showet. Karl Lagerfeld slutter aldri å imponere enten det er en Chanel-rakett, Chanel-cruiseskip eller Chanel-supermarked han skaper inne på Grand Palais i Paris. Denne gangen var Grand Palais forvandlet til intet mindre enn en ekte strand med sand, forteller Costumes sjefredaktør Kine B. Hartz, som var tilstede under det spektakulære showet.

Stråhatter, de ikoniske tweed-draktene, sporty sykkelshortser og parasol-print var noe av det vi kunne se på catwalken. Ikke overraskende var Kaia Gerber iført et av antrekkene som står aller høyest på ønskelisten vår: et par stramme sorte bukser, en androgyn skjorte med Chanel-logoen og et iøynefallende belte med de kjente bokstavene C-H-A-N-E-L. Kine så seg også ut en rosa, oversized blazer og feminine midi-kjoler.

– Stråhattene og veskene var også nydelige, og måten Chanel-logoen ble brukt på smykker og klær gjorde dette til en leken og kul kolleksjon. Jeg elsket også de røde Chanel-leppene teamet opp med store stråhatter og miksen av logoer og feminine silhuetter, sier Kine om hennes favoritter fra visningen.

Se deler av kolleksjonen under:

© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland