isabel marant
© Anna Stokland

Se den nye kolleksjonen til Isabel Marant

Vi gleder oss allerede til neste sommer! Se opp for delikat denim, pasteller og bare skuldre.

– Delikate hvite kjoler med blonder, sexy kjoler, feminine bluser og shortser med høyt liv beskriver kolleksjonen til Isabel Marant, som også hadde referanser til 80-tallet, med store skulderputer og korte jakker, sier moteredaktør Randi H. Svendsen, som var tilstede da Isabel Marant presenterte vår- og sommerkolleksjonen sin under Paris Fashion Week.

Kolleksjonen var som alltid helt fantastisk, og appellerer til oss da den er akkurat passe feminin og akkurat passe chic. Isabel Marant kan virkelig å kle opp kvinner som liker å pynte seg, men som også trenger å så fresh ut i hverdagen. Denne sesongen gikk hun for pastelltoner, denim og sølv på både kjoler og topper. Vi elsker hvordan hun kombinerer rå detaljer med feminine snitt.

– Isabel Marant hadde pyntet opp til fest og dekortert veggene i hele lokalt med lange sølvtråder, og kolleksjonen var nettopp en fest i skinnende sølv og roségull, paljetter og drøss av denim. I tillegg var de fine mønstrene som hun er så kjent for innimellom lookene, forteller moteredaktøren.

Randis favoritt var de metalliske lookene, de korte denimshortsene og de høye støvlettene.

Her er 5 trender vi kopierer fra Isabel Marant denne sesongen:

© Anna Stokland

DENIM

Så snart våren kommer, er det alltid like digg å kle seg i lys denim. Denne sesongen har Isabel Marant designet flere denimplagg, i både blått, rosa og hvitt. Volumiøse ermer, kule detaljer og et feminint snitt beskriver denimplaggene, som er kule å style sammen. Selv støvlettene var i denim, noe som gjør looken komplett.

© Anna Stokland

ØREPYNT

Det franske it-merket er gode på tilbehør, og er kjent for sine strassøredobber. Denne kolleksjonen var intet unntak, og da den ble presentert på catwalken i går var det flere øredobber vi festet blikket på. Blant annet de iøynefallende strassdobbene i sølv, og de kule rektanglene i dus rosa.

© Anna Stokland

ROSA

Det er sjelden man ser en kolleksjon signert Marant uten rosa plagg. Vår- og sommerkolleksjonen, som kommer i butikk neste år, hadde flust med den feminine tonen. Både denim- og bomullsplagg var i dus rosa - og gjorde antrekkene ekstra feminine og søte.

© Anna Stokland

KALD SKULDER

80-tallstrenden med bare skuldre er tilbake, og vi elsker måten Isabel Marant har tolket detaljen. De fleste av kjolene og toppene ble presentert med både rysjer og draperinger, og med fokus på midje, noe som gir en flott figur.

© Anna Stokland

SØLV

'Jokeren' i denne kolleksjonen var helt klart sølvantrekkene, som fikk visningen til å skinne. Materialet var å se på både kjoler, drakter og topper. Vi elsker spesielt looken til Kaia Gerber, som avsluttet showet under moteuken i Paris.