Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Slik blir våren hos Ganni © Ganni

Se den nye vårkolleksjonen til Ganni

Magetopper, slengbukser og lange silkekjoler - slik blir våren hos GANNI!

Det er ingen tvil om at dansk design er i verdensklasse, og at skandinavisk mote er i vinden som aldri før. Motevisningene er med på å styre trendene, og flere av de danske motemerkene har oppnådd it-status internasjonalt.

Under sesongens moteuke i København overrasket Stine Goya med en jubileumskolleksjon, mens Holzweiler viste i den danske motebyen for første gang, og åpnet visningen med en kjendismodell. GANNI derimot, underholdt med en drøm av en sommerkolleksjon med modeller som kom spradende ned catwalken i fargerike kreasjoner.

Fått det med deg? GANNI har åpnet flaggskipbutikk i Oslo!

– Denne sesongen ble jeg inspirert til å lage en kolleksjonen for den reiseglade kvinnen. Jeg ønsket å skape klær for hun som elsker å utforske og besøke nye steder. Det er en samling som har detaljer fra sportsmoten og Benetton-kampanjer fra 90-tallet, som utfordrer fordommer og oppmuntrer mangfoldet, forteller Ditte Reffstrup, kreativ direktør i GANNI, i en pressemelding.

Gjennomført, leken og sexy

Nok engang har Ditte skapt en nytenkende kolleksjon som kvinner verden rundt kommer til å elske. Overdådige kjoler, magetopper og lange, vide bukser sloss om oppmerksomheten. Designeren har tatt kolleksjonen et hakk videre med nydelige kontraster og ultrafeminine detaljer og mønstre.

– GANNI leverte igjen en nydelig og variert kolleksjon. Åpningslooket er en av mine personlige favoritter. De 70-talls inspirerte jeansene med vide ben var utrolig fine og helt sikkert en favoritt for mange neste sommer. Nydelig kombinert med kjoler og topper i florlette materialer. GANNI leverte også fine blomstermønstrede kjoler, bukser og overdeler. Helt sikkert en kolleksjon vi kommer til å se mye av på de norske jentene neste sommer, sier Randi H. Svendsen, moteredaktør i Costume.

Se den nye vårkolleksjonen til Ganni

Vi har tatt en liten prat med sjefsdesigner Ditte Reffstrup om merket og vårens trender.

Hvordan vil du definere den typiske GANNI-jenta?

– Den typiske GANNI-jenta er komfortabel i sin egen kropp. Det betyr at personlighet og holdning er viktigst, ikke klærne. En GANNI-jente eier alt fra en kul skinnjakke til en vakker blondekjole eller en myk kasjmirgenser. Det som gjør henne interessant og sexy er måten hun kombinerer plaggene på - ti år gamle sneakers, et vintage hårbånd, store smykker og en trendy håndveske eller det enn som får henne til å smile hver gang hun ser seg selv i speilet.

Hvilket plagg selger GANNI mest av?

– Kjolene har alltid vært en sterk kategori, som fortsatt selger best.

Hvilket trendplagg har du mest troa på denne sesongen?

– For å være helt ærlig så har jeg aldri bekymret meg for trender. Jeg går etter magefølelsen og utvikler kolleksjoner derfra. Til sesongens kolleksjonen hadde vi et trang for å bruke dristige farger og skape en interessant miks av blomstermønstre, ruter og striper i farger som oransje, gult og blått.

Vi beundrer GANNIs unike måte å fornye seg på hver sesong og det gjennomsyrede, kule designet. Blant våre favoritter finner du prangende blomstermønstre, silkekjoler, korte olajakker og hvite ankelstøvletter.

Se resten av kolleksjonen her!

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev