Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Se høstkolleksjonen til Tommy Hilfiger!

Tommy Hilfiger fløy over modeller, VIP-gjester og kjendiser da han presenterte den nye kolleksjonen sin i Shanghai!

Tommy Hilfiger kan å overraske! I fjor laget han en hel fornøyelsespark da han presenterte den nye kolleksjonen sin i Los Angeles. I år fløy designeren inn modeller, influencere, presse, VIP-gjester og kjendiser til Shanghai da han viste høst- og vinterkolleksjonen. I bakgrunnen av catwalken kunne de celebre gjestene se metropolens skyline, som lyste opp antrekkene da modellene entret catwalken - iført Tommy fra topp til tå.

Med på laget var Tommys ambassadører Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow og Maggie Jiang, som var med på å feire "Icons of tomorrow" - som er det nye konseptet til det amerikanske klesmerket. Under showet fikk vi også se den nye samarbeidskolleksjonen som har fått navnet "TommyXLevis". Formula 1-stjernen Lewis Hamilton har denne sesongen designet en unisex-kolleksjon, med fokus på sportsklær med spreke fargetoner, sporty detaljer og med et moderne preg. Lewis' personlige tvist på kolleksjonen er intet mindre enn hans tatoveringer - og stjernens lucky number, som er 44.

Hovedkolleksjonen som ble vist i Shanghai den 4. september er i god gammeldags Tommy-stil, dog med et moderne preg. Klærne representerer det som omtales som den amerikanske stilen, og som inspireres av 'dagens ledere og designere'. Tommy Hilfiger har hoppet på konseptet 'See now buy now', noe som betyr at kolleksjonen allerede er å finne i over 70 land.

Se våre favorittantrekk her:

© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger backstage før visningen

© Tommy Hilfiger