Se hvordan it-jentene styler vårens fineste collegegenser
© @jennyskavlan @sophia_lie @polliani

Se hvordan it-jentene styler vårens fineste collegegenser

Gjør som Jenny Skavlan, Sophia Lie og Janka Polliani og støtt vår hjertesak!

Hvert år står 15 millioner jenter barnebrud. Det er én hvert andre sekund. Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang, frihet og likestilling for jenter – og for utvikling i fattige land.

Costume og det skandinaviske motehuset FWSS har sammen designet den perfekte collegegenseren. Kjøper du Equality Sweater, støtter du Plan Internationals viktig arbeid for jenters likeverd. For å spre budskapet har vi bedt noen av Norges kuleste jenter om å hjelpe oss. En av dem er den verdensberømte artisten Maria Mena.

– Da Costume, Plan og FWSS tok kontakt med meg om å fronte dette flotte samarbeidsprosjektet, sa jeg umiddelbart ja. Jeg føler meg beæret over å få være med på å belyse en så viktig sak.

Den norske kunstneren Johan Øvergård, har designet «patches» som symboliserer «peace, love and harmony» som it-jentene har festet på genseren, og stylet på sin personlige måte. Vi gleder oss til å se hvordan du styler din Equality Sweater.

Kjøp din Equality Sweater hos FWSS shop-in-shop på Fallwinterspringsummer.com og støtt vår hjertesak. Hele overskuddet går til Plan International. Pris 999 kroner.

Vi oppfordrer alle til å legge ut et bilde av seg selv med genseren på sosiale medier og bruke hashtaggene #equalitysweater og #FWSSxCOSTUMExPLAN samt taggene @plannorge @costumenorge og @fallwinterspringsummer.