Se motevisningen til HUGO Boss live!

Se motevisningen til HUGO Boss live

Bli virtuelt med til motemessen i Firenze, og se Hugo Boss' moteshow fra første rad!

HUGO Boss viser sin dame- og herrekolleksjon for vår/sommer 2018 som en av tre gjestedesignere under motemessen Pitti i Firenze i morgen kveld - og du kan følge visningen live fra første rad med resten av moteverdenen.

– Nå satser motehuset HUGO Boss på nye digitale plattformer for å nå sitt trendbevisste publikum. I ny kampanje skutt av fotograf Harley Weir har vi fått med kjente talenter innen kunst, musikk, film og mote for å nå bredt. Musiker Soko, modell Anwar Hadid og gründer Luka Sabbat er en av dem, sier Ingo Wilts, CBO ved merket i en pressemelding.

Hugo Boss ss17

Vi har falt pladask for den rålekre vår- og sommerkolleksjonen til Boss som er i butikk nå. Sjefdesigner Jasun Wu er inspirert av den engelske kunstneren David Hockneys fargerike verk og resultatet er en forførende kolleksjon med grafiske sommerkjoler, fine blonder og skreddersydde sett med safari-referanser. Silhuettene er i tråd med husets klassiske DNA, men virker moderne i selskap med grafiske blomstermønstre og en palett av sterke farger som gul, grønn, blå og rød.

Nå gleder vi oss til å se den nye kolleksjonen som avdukes i morgen kveld 13.juni, kl. 21:45 norsk tid.