© MEN’S SPRING-SUMMER 2024 FASHION SHOW © Louis Vuitton – All rights reserved

Se Pharrell Williams' debutkolleksjon for Louis Vuitton

Pharrell Williams debuterte som kreativ direktør for Louis Vuitton under moteuken i Paris. Se våre favoritter fra den kule kolleksjonen her.

Louis Vuitton har de seneste årene vært gjennom en enorm transformasjon, mye takket være den nå avdøde stjernedesigneren Virgil Abloh. Den visjonære designeren var av mange beskrevet som moteverdenens Andy Warhol, og klarte i løpet av sine fire år hos motegiganten å forene gatemotens estetikk med luksusmote, i tillegg til å transformere Louis Vuittons visuelle identitet og profil.

Da Virgil Abloh gikk bort etter en to år lang kamp mot kreft i slutten av 2021 etterlot han seg et stort tomrom, og mange spekulerte i hvem som skulle følge i hans fotspor. Nyheten slapp tidligere i år om at artist og multikunster Pharrell Williams skulle ta over, og det er på mange måter et logisk valg; Williams har atskillige designsamarbeid med store motehus som Adidas, Chanel og nettopp Louis Vuitton bak seg, og har inngående kjennskap moteverdenen samt streetwear-kulturen som har fått en nøkkelposisjon i Louis Vuittons herreunivers. I tillegg har naturligvis Williams en enorm plattform som verdenskjent musiker og produsent med millioner av fans.

Les også: Se kjendisene på det stjernespekkede Louis Vouitton-showet!

Multitalentet, Pharrell Williams, afsluttede visningen med en optræden hvor blandt andet Jay-Z deltog.

© MEN’S SPRING-SUMMER 2024 FASHION SHOW © Louis Vuitton – All rights reserved

Kuratering og utvikling

Nå er moteuken i Paris akkurat overstått, og Pharrell Williams har levert sin første kolleksjon for luksusmerket. Williams har ønsket å sette sitt personlige avtrykk på kolleksjonen, og det er først og fremst tydelig gjennom innovativ bruk Louis Vuittons klassiske monogram-mønster som han leker med gjennom forskjellige kunsteriske teknikker. Kolleksjonen inneholder antrekk for enhver anledning; alt fra klassiske dresser til sportsklær og streetwear. Tilbehør er Louis Vuittons kjerneprodukt og er sterkt representert gjennom vesker og bager i både klassiske og nye designs. Se våre favoritter fra den spennende kolleksjonen her.