Se vårkolleksjonen til Totême

Se vårkolleksjonen til Totême

Vi har allerede satt trenchcoaten på ønskelisten!

Totême var moteukens snakkis, og store forventninger var knyttet til visningen - ettersom det var første gang Elin Kling viste under Stockholm Fashion Week.

Vi ble inviterte på en intim visning i Totêmes designstudio i Tegnergatan i Stockholm.

Komfort så ut til å være nøkkelordet for vårens kolleksjon, med innslag av rødt for første gang. De vide fasongene var stylet ton-i-ton eller i kombinasjonene sort mot hvitt. Elin overrasket nok en gang med en uanstrengt miks av tidløse og elegante plagg, satt sammen av lange, enkle silhuetter og delikate materialer. Stramt hår, håndkle over skuldren og flip-flops ga antrekkene en atletisk følelse.

Vi har allerede satt den hvite strikkegenseren og kamelfargede trenchcoaten på ønskelisten.

Se hele kolleksjonen til Totême her!

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen er dekket av Assosiation of Swedish Fashion Brands . Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.

Om Elin Kling

Det begynte med en spalte på den hipstervennlige utelivsnettsiden stureplan.se, før Elin Kling ble overtalt til å lage en blogg. På to dager ble Style by Kling Sveriges største moteblogg. Deretter ble den Skandinavias største. Så ble den stor i Europa og USA. Hun startet motemagasinet Styleby, og er den første bloggerene i verden som har fått mulighet til å lage en kolleksjon i samarbeid med klesgiganten Hennes & Mauritz, og Guess by Marciano.

I 2014 la hun ned bloggen for å satse på sitt eget merke Totême, som i dag selges over hele verden og gjenspeiler skandinavisk minimalisme.