Sesongens 10 største trender

Vår- og sommerkolleksjonene er på vei inn i butikkene, her får du oversikten over de viktigste trendene.

Sesongens heteste trender © Gorunway
1 / 11

Sesongens heteste trender

Denne våren og sommeren skal du blant annet kle deg i blomsterprint og plagg i metalliske materialer. Vi har samlet de 10 viktigste trendene for den nye sesongen her.

Klikk deg videre og se hvilke plagg du skal se etter i butikkene nå.

Blomster © Gorunway
2 / 11

Blomster

Blomsterprintet kommer tilbake esten hver vår, og catwalkene blomsterer med fine farger og delikate mønstre.

Printet var å se på alt fra bukser, vesker, sko, kjoler og jakker, så kle deg som en blomsterbukett denne sesongen!

Catwalk: 3.1 Phillip Lim

Hvitt © Gorunway
3 / 11

Hvitt

Når det blir varmere i været, dukker hvitt opp i butikkene igjen. Denne sesongen skal du gå etter antrekk i hvitt fra topp til tå, velg for eksempel en stramt kneppet skjorte til en hvit drakt eller en feminin look med en hvit kjole eller et skjørt. Style gjerne lag på lag og velg hvite plagg i forskjellige materialer. Syens du det blir for blast med bare hvitt, kan du alltids style antrekket med sort tilbehør som sko og veske.

Catwalk: Chloé

Transparent © Gorunway
4 / 11

Transparent

Bruk transparente materialer i antrekkene dine denne sesongen. Bruk for eksempel en gjennomsiktig bluse eller skjørt utenpå andre plagg for å skape en kul effekt. Gjør som på Stella McCartneys catwalk og miks det transparente med fargerike plagg.

Catwalk: Stella McCartney

Cropped © Gorunway
5 / 11

Cropped

De ankelkorte buksene var en hit forrige sesong, og nå skal også toppen kuttes. Denne sesongen er det tillatt å vise litt bar mage.

Gjør som hos Balmain og Balenciaga og velg en underdel med høyt liv, så man bare ser øverste del av magen. Eller gå all-in som hos Phillip Lim og Louis Vuitton som viste også navler på catwalken.

Catwalk: Balenciaga

Matchende sett © Gorunway
6 / 11

Matchende sett

La under- og overdel matche denne sesongen, enten med skjørt eller bukser til en matchende jakke, topp eller skjorte. Velg gjerne et set med print og hold det i én farge.

Catwalk: Chanel

Striper © Gorunway
7 / 11

Striper

Et av de grafiske printene du skal se etter denne sesongen er striper. Alt fra brede, smale, tydelige og diskréte striper var å se på catwalken. Velg striper fra topp til tå eller bruk enkeltplagg.

Catwalk: Dior

Ruter © Gorunway
8 / 11

Ruter

Et annet grafisk print på catwalkene er ruter. Det var ikke bare Lois Vuitton som viste ruter på catwalken, og de trenger ikke være symmetriske. Her er det rom for utfoldelse!

Catwalk: Lois Vuitton

Jungelfeber © Gorunway
9 / 11

Jungelfeber

Litt slange, litt tiger, litt leopardflekker, litt tropestemning, litt safari. En stor tendens denne sesongen er hele jungeltemaet.

Catwalk: Max Mara

Metallisk © Gorunway
10 / 11

Metallisk

La antrekket ditt skinne om kapp med solen denne sesongen, både til hverdags og fest. Bruk elementer av metallisk, som for eksempel på en clutch eller et enkelt plagg.

Catwalk: Alexander Wang

Volanger og kapper © Gorunway
11 / 11

Volanger og kapper

Forrige sesong var peplum det helt store, denne sesongen skal du bruke feminine kapper og volanger på plaggene dine.

Catwalk: Marni

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev