Sesongens fineste klokke

Denne modellen har vi ventet på!

Siden 1853 har ikoniske Tissot vært i hjertet av sveitsisk urmakeri og gjennom årene lansert banebrytende produkter som gang på gang har vunnet våre motehjerter med sitt tidløse design og fantastiske kvaliteter.

Nå lanserer klokkemerket en ny modell som både er praktisk, moderne og kan krones med tittelen dykkerklokke, uten å gå på kompromiss med lommeboka. I tillegg er klokken tidløs, elegant og passer til alle anledninger.

Designet for livet

Nyheten i kolleksjonen er Seastar 1000 Quartz 36mm, en høykvalitetsklokke født i de sveitsiske fjellene og skapt for å kunne brukes under vann. Modellen har en muskuløs silhuett og kommer med et skimrende svart, blå eller hvit urskive, dekorert med gull eller sølvdetaljer og lenke laget av rustfritt stål som kan byttes ut. En av fordelene er at den holder tett ned til 30 atmosfærers trykk – 300 meter under vann. Dykkerklokken er en unisex modell, passer både kvinner og menn takket være den universielle størrelsen. Safirglasset er ripefritt, skiven lakkert og viseren selvlysende.

Klokkeklassikerne fra Tissot er laget for å vare livet ut der små og karakteristiske detaljer er satt i høysetet. Takket være de gode prisene kan du eie flere av klokkene og bytte ut fra morgen til kveld. Vi ønsker oss klokken med den hvite urskiven som ser ut som et smykke i seg selv og designet for å passe ethvert håndledd, til enhver tid, på ethvert sted.

Klokkene finner du hos Thune. Finn din nærmeste butikk her. Alle som kjøper en Seaster 36mm hos Thune får en fin sommergave med på kjøpet.