Setter kroppskritikerne på plass!

Yes I have boobs, I have a butt, I have thighs, but I'm not asking for any special treatment.

Gigi Hadid, Cara Delevingne og Kendall Jenner - vi kjenner dem som stjerner på catwalken, men dessverre har alle tre vært offere for hard kritikk. Flere har påstått at jentene er for tykke til å være modeller og Instagram-profilen til Gigi har blitt oversvømt av den ene negative kommentaren til den andre.

I publiserte hun et bilde med en tekst på Instagram-profilen sin, som motreaksjon til de negative kommentarene om kroppen hennes. "I'm a hard worker that's confident in myself," skriver hun, "I represent a body image that wasn't accepted in high-fashion before...Yes, I have abs, I have a butt, I have thighs, but I'm not asking for special treatment. I'm fitting into my sample sizes. Your mean comments don't make me want to change my body."

Den blonde skjønnheten har gått visninger for de største motehusene den siste sesongen, og ønsker å ta et skritt i viktig retning når det gjelder kroppspress i motebransjen. Vi digger Gigi, og digger at kroppen hennes er litt mer formfull - og sunnere, enn det gamle idealet! GO GIGI!

Denne beskjeden postet hun til kritikkerne:

Denne høsten pryder hun Balmains kampanjebilder for H&M! Se den eksklusive kolleksjonenher!