Slik blir høsten på H&M

Moteredaktør Randi var på plass i Paris da H&M presenterte sin høstkolleksjon på onsdag. Se våre 10 favoritter her!

Studiokolleksjonen fra H&M er noe vi venter i spenning på hver sesong. Onsdag braket det løs med storslagen visning i Paris i den legendariske gamle børsbygningen, Bourse de Commerce.

– Denne kolleksjonen handler om kvinners styrke og skjønnhet, og hvordan vi ved hjelp av stil uttrykker denne kraften. Jeg elsker kontrasten mellom klassisk skreddersøm og svensk kulturarv og foklore, forteller Ann-Sofi Johansson, kreativ rådgiver i H&M. Her lå fokus på sterke, individualistiske kvinner, noe som ble understreket av den stjernespekkede catwalken, med modeller som Freja Beha Erichsen, Amber Valletta, Jourdan Dunn og Soo Joo Park.

Se høydepunktene fra London Fashion Week her!

Mønstret velour gir kaftanen et ekstra bohemsk preg. Denne vil vi bruke med et par avklippede jeans og høye stiletter når den endelig slippes i butikk.

Et godt eksempel på hvor feminin en dress egentlig kan bli. Kombinert med svart blir den straks mer rocka enn om man skulle gått for helt sarte farger.

Høstens kåper har en skarp silhuett med feminint innsving og ankellangt snitt.

Koboltblått setter farge på høstens garderobe.

Ikke gå glipp av alt som skjer på Costume.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få alle nyheter rett i innboksen.

Sesongens buksedress! Stylet med en herreskjorte får den et helt nytt uttrykk, men kan like gjerne brukes alene, med et par enkle sandaler om sommeren.

H&M har fokusert på kontrasten mellom det feminine og det maskuline, med kraftig ull mot skinnende blank råsilke og sarte blonder.

En myk silhuett med fokus på midjen. Hatten var et viktig element som gikk igjen i nesten hele visningen.

Har du fått med deg hva vi tror er sesongens it-veske? Se den her!

Glad i dusker? Det er vi. Se hvordan de preger vårens tilbehør.

Halve ermer var en gjenganger i kolleksjonen. Vi har for lengst lagt vår elsk på denne rutete kåpen i lune høstfarger, stylet med en klassisk, oversizet herreskjorte.

Sesongens festkjole i skjøre blonder. Vi kan nesten ikke vente.

H&M Studio er sesongens nøkkelkolleksjon fra H&M. Denne vil komme i begrenset opplag og være tilgjengelig i 200 butikker og online fra 8. september.