Noora i Skam
© NRK

Slik får du stilen til Noora i SKAM

It-jenta alle snakker om i Norge om dagen er karakteren Noora Sætre i NRK-serien SKAM. Vi viser deg hvordan du får den kule stilen hennes.

Noora Sætre i ”SKAM” har sjarmert hele Norge med sin kule stil, røde leppestift, blonde bob og sterke meninger.

Ja, vi vet at vi ikke er 16 år, men hele Costume-redaksjonen har ”SKAM”-feber om dagen. Fredag er ukas høydepunkt med ny episode og vi må bare innrømme at vi ikke klare å vente, og ser de korte klippene som kommer fortløpende utover uka.

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!

Noora Sætre spilles av Josefine Frida Pettersen. Alle de unge skuespillerne er totalt skjermet fra alle presse. Noe som kanskje gjør de enda mer spennende, og karakteren Noora har blitt en it-girl med en stil som alle vil ha.

På Instagram @loglady99 legger hun ut morsomme bilder, men ikke bare av seg selv, men hele Skam-gjengen.

Stilen til Noora er i utgangspunktet ikke veldig spennende, men med den kule klippen, den kalde blonde hårfargen og signaturleppestiften blir hun interessant, chic og feminin.

Noora har ofte på seg dongeribukser à la second hand Levis 501, tettsittende topper og gensere med høy hals, ribbestrikkede overdeler, skjorter og bluser som hun knepper helt opp, lange kåper og litt mer maskuline sko, som klassiske brogues. De fineste vårskoene ser du på Stellamagasinet.no.

Fargene som går igjen er gul, burgunder, marineblå, grå og off-white.

Vi viser deg hvordan du enkelt kopierer stilen til Noora:

Noora bruker ikke mye sminke og vi tror at hun bruker en lys concealer eller lett foundation for å skjule urenheter. Et matt, lyst pudder, litt rouge og viktigst av alt: ingen maskara, men leppestift. Hun har også rød neglelakk. Som oftest har hun på seg rød leppestift i forskjellige nyanser, men i sesong 2 har hun også korallfarget leppestift, som hun sier er fra Clinique. Vi tror at det kan være Cliniques Long Lasting Lipstick Soft Shine, nummer 63 som er fargen Runway Coral.

Lyst til å bli blond? Slik får du et vellykket resultat

Looken blir komplett med den lange ”loben” som er i en kald blond tone med sideskill. Denne frisyren har tatt helt av i Norge. Også artist Aurora Aksnes har en lignende frisyre, bare kortere og enda kaldere.

Dette må du se: Solpuderet som gir perfekt glød