© Anna Stokland / Pomellato

Smykkene som fullfører sommer-looken

Pynt deg med fargerike smykker i sommer!

Endelig er sommeren her, og vi gleder oss til å nyte lange dager - og kvelder - i lett og luftig sommertøy. Ingenting løfter sommerantrekket som smykker - og nå drømmer vi om å pynte oss med smykkene fra italienske Pomellato, som er ute med sin nye Nudo-kolleksjon.

© Pomellato

Nudo betyr naken eller avdekket på italiensk, og symboliserer måten edelstenene spiller hovedrollen i smykkenes utforming, og står alene uten dekorasjoner eller distraksjoner. Et av Pomellatos varemerker er nettopp å bruke et bredt spekter av fargerike edelstener i smykkeproduksjonen, og i årets kolleksjon finner du ringer, halskjeder og ørepynt.

© Pomellato

Alle smykkene lages i det kreative atelieret i Casa Pomellato i Milano. Der finnes det et team på over 100 gullsmeder og spesialister som håndlager alle smykkene fra begynnelse til slutt.

Edelstenene som blir brukt i kolleksjonen er blant annet Ametyst, Topas, Prasiolitt og forskjellige typer Kvarts som skaper en flott fargepalett. Selve ringen kommer i både hvitt gull og rosegull og skaper en fin kontrast til de fargerike edelstenene.

Smykkene er med sitt enkle design både klassisk og tidløst, og de flotte fargene er perfekte mot sommerbrun hud.