David-Andersen

Smykkene vi ønsker oss til jul

Se hvilke glitrende favoritter vi ønsker oss under treet i år!

Er du en av de som ikke vet hvilket smykke du skal sette på ønskelisten i år eller har en venninne, mor eller søster som har alt en kan tenke seg? Vi guider deg gjennom vår ønskeliste - så kanskje du finner noe helt unikt og personlig.

Unngå å henge deg opp i trender når du skal føre opp et smykke på ønskelisten, og fokuser heller på å finne noe som kler deg og passer din stil, slik at det enkelt kan brukes til hverdagsuniformen, uten for mange anstrengelser.

Et par blanke hoops eller et glitrende statementsmykke rundt halsen løfter antrekket og er enkelt å bruke uten at man føler seg overpyntet. Eller så er et par klassiske, små ringer i ørene, hendene og rundt håndleddene alltid en vinner og sørger for at antrekket ser gjennomført ut. Gå for noe mer iøynefallende dersom du ønsker å skille deg ut i mengden – da vil noen fargede edelsteiner gjøre jobben, spesielt til festantrekket.

Stylingtips

Usikker på hvilket antrekk det er best å kombinere smykket ditt med? Ta stylingen ett steg videre og gå for en helt personlig vri ved å bruke smykker i lag-på-lag, som for eksempel ved å kombinere et perlekjede med en gullenke rundt halsen, flere ringer på en og samme hånd, og ulike armbånd surret rundt håndleddene, gjerne hvitt og gult gull i kombinasjon. Miks og match forskjellige materialer, lengder og farger.

Oppdater smykkeskrinet ditt med sesongens fineste smykker fra David-Andersen, som byr på et stort utvalg i alle prisklasser. Vi viser deg hvilke smykker vi har satt på ønskelisten i år.

Om David-Andersen

Etter 7 års studier i London etablerte David Andersen fra Toten sin gullsmed-virksomhet i Christiania i 1876. Han hadde fått borgerskap i byen og med sine nye kunnskaper gikk han raskt i gang med å forbinde kunst og industri, kjent som kunstindustri. Med sin dyktighet spesielt innen sølv og emalje ble navnet hans raskt satt på kartet langt utenfor Norges grenser. Lite kunne han vite at firmaet 146 år og 5 generasjoner senere fortsatt er viden kjent for å være en ledende gullsmedvirksomhet.

Nå drives David-Andersen på moderne vis der man kan bestille sine smykker over nett eller besøke en av mange butikker for personlig og profesjonell veiledning. David-Andersen har holdt på eget verksted i Oslo der spesial- utdannede gullsmeder former og skaper, unike kunstverk.

David-Andersen er stolte over å skape smykker som engasjerer og som setter følelser i sving. Smykker som uttrykker kjærlighet mellom mennesker og som bærer minner fra spesielle anledninger – videreført fra en generasjon til den neste. Utformet etter gode, gamle håndverkstradisjoner som har fulgt firmaet gjennom tidsepokene.