strik shorts hotpants
© Zara

Sommerens mest sexy shorts vil overraske deg

Den nye shorts-trenden innebærer korte shorts i et materiale som normalt er alt annet enn sexy.

Shorts blir en selvsagt sommertrend når solen stråler og temperaturen stiger. Dette gjelder også for denne sesongen hvor shortsen skal være kortere enn normalt. Den ultrakorte denim-shortsen kan man blant annet se hos det franske merket Isabel Marant denne sesongen. Denne trenden får nå selskap av et par andre korte shorts i et overraskende materiale.

Hot strikk

Umiddelbart har ikke ordene "strikk" og "sexy" noe med hverandre å gjøre, men det vil sommerens strikkede hotpants kanskje endre på. Den korte shortsen er nemlig overraskende sexy når den først kommer på. Den gir både et flatterende fokus på benene og en fin passform med et høytlivs-snitt. En av designerne som har pustet nytt liv i den strikkede shortsen er Jacquemus.

Trenden florerer allerede på Instagram og hos highstreet-kjeder som Zara. Nå gjenstår bare spørsmålet om shortsen vil oppstå i gatebildet denne sommeren, da det krever en anelse mot å ta på en ultrakort shorts i strikk.

Bli med på trenden

Den korte shortsen snakker inn i strikke-trenden som lenge har herjet og som tok enda mer fart da folk måtte holde seg hjemme grunnet corona. Hvis du er god til å strikke, burde det være ganske enkelt å strikke seg et par, da det ikke krever mye garn. Dersom du mangler evne og tålmodighet til å strikke, kan du heldigvis også kjøpe de korte shortsene. Vi har funnet våre favoritter i forskjellige prisklasser som du kan se under.