Sommerskoene du kan bruke på jobb
© Anna Stokland

Sommerskoene du kan bruke på jobb

Redd for at slippersene skal bli for uformelle i jobbsammenheng? Frykt ikke! Vi har funnet sommerskoene som gjør seg i åpent kontorlandskap

Å velge sko til jobbantrekket under sommemånedene kan være vanskelig, spesielt med tanke på at man ikke skal se ut som man skal på stranden. Samtidig viser gradestokken over 15 pluss. Hva gjør man?

Frykt ikke! Sandaler kan se sofistikerte ut de også, med riktig materiale eller med en detalj eller to. Under ser du våre funn til en behagelig sommer inne på kontoret.

Sommersko i butikk

Den pene strandsandalen

Vi skjønner at den såkalte strandsandalen, eller slippers, er det mest behagelige og luftige om sommeren. Ønsker du absolutt å bruke disse på jobb har vi plukket ut tre par som ser hakket finere ut enn de som vanligvis er i plast - og som faktisk gjør seg på kontoret.

Sølvsandaler fra Mango, 269 kroner // Sorte skinnsandaler fra H&M, 149 kroner // Sandaler med slangeskinn fra By Malene Birger, 3.199 kroner

Sommersko i butikk

Sandalen med mini-hæl

Det er stor forskjell på sandaler man bruker på badestranden og sandaler man kan bruke til jobbuniformen. Er skoene laget av riktig materiale, er de like brukervennlige og sofistikerte som ankelstøvletter. Styr unna de kjente Adidas-modellene.

Røde sandaler fra H&M, 249 kroner // Gule sandaler fra Ganni, 2.099 kroner // Sorte skinnsandaler fra Zara, 349 kroner

Sommersko i butikk

Slip-ons

Akkurat passe sofistikert, klassisk og trendy! Slip-ons er de nye ballerinaskoene, og passer utmerket på jobb - eller til hagefesten!

Sorte loafers fra Isabel Marant, ca 3.000 kroner // Tøy-loafers fra Zara, 349 kroner // Rosa slip-ins med hæl fra Miss Selfridge, 549 kroner

Sofistikerte joggesko

Et par sneakers er noe av det mest trendy du kan bruke denne sesongen. Likevel er det ikke alle arbeidsplasser det passer og mikse joggesko med resten av jobbantrekket. Med litt penere materiale og finere farger kan skoen kanskje passe inn?

Hvite sneakers fra Tory Burch, ca 2.000 kroner // Rosa sneakers fra Acne Studios, 3.695 kroner // Prikkete modeller fra Converse, ca 400 kroner