stine-goya-hos-net-a-porter
© Stine Goya

Stine Goya på vei inn i internasjonal luksusnettbutikk

Den danske designeren markerer sitt tiårsjubileum med eksklusivt samarbeid!

Stine Goya fikk oss til å drømme oss bort, da hun markerte sine 10 år i bransjen med et fargesprakende moteshowi et industriområde i Nordhavn under moteuken i København, i august i fjor. Omringet av rosa og gule vegger, under en rosa sky som hang høyt under taket og røyk i alle regnbuens farger, kom modellene ut en etter en i nydelige kreasjoner, både korte og lange. Enkelte i kjent Stine Goya-print, mens andre i fantastisk mønstermiks og lag-på-lag.

stine-goya-hos-net-a-porter
© Stine Goya

Nå har luksusnettbutikken Net-A-Porter, som regnes som en av bransjens ledende nettbutikker for luksusvarer tatt inn kolleksjonen til Stine Goya, og vil selge et utvalg av det som ble vist under den danske moteuken.

– Jeg er helt over meg, og svært begeistret over at Net-A-Porter vil selge mine plagg, forteller sjefsdesigner Stine Goya i en pressemelding.

– At samarbeidet med nettbutikken er et viktig tiltak for vår strategiske plan og ønske om å spre virksomheten internasjonal, er det ikke noe tvil om.

Har du sett? Pia Tjelta debuterer som klesdesigner!

Kine B. Hartz i kjole fra kolleksjonen til Stine Goya under Costume Awards 2018, sammen med Lea Meyer og Signe Veiteberg

Vår sjefredaktør Kine B. Hartz i kjole fra kolleksjonen til Stine Goya under Costume Awards 2018, sammen med Lea Meyer og Signe Veiteberg.

Se fler bilder fra denrøde løperen og fantastiske antrekk HER!

I tillegg har hun designet én kjole eksklusivt for samarbeidet med Net-A-porter. Kjolen bærer et unikt blomsterprint som er håndtegnet med vannfarger.

Kolleksjonen vil selges i nettbutikken fra 7.februar.

Psssst, visste du? Toll og avgifter er inkludert i prisen når du bestiller fra Net-A-Porter.com.