© Anna Stokland

Stjel stilen til Bella Hadid

Å kalle Bella Hadid for verdens største modell akkurat nå er ingen overdrivelse. På catwalken gikk hun viralt da Coperni i oktober spraylakkerte en kjole på den nesten splitter nakne kroppen hennes. I tillegg har hun en massiv tilstedeværelse på sosiale medier hvor hennes sans for stil og mote blir hyllet - og vi forstår godt hvorfor.

I de siste sesongene er det ingen modell i verden som har gått så mange kilometer opp og ned catwalken hos de største motehusene som Bella Hadid. Det er kanskje også derfor Bella har blitt kåret til årets modell ved "The Fashion Awards 2022" i London. Men når et motehus først booker Bella Hadid, booker de ikke bare en modell - de booker også et brand og et fenomen på sosiale medier. På Instagram alene har Bella Hadid mer enn 56 millioner følgere, og hver gang hun poster renner det inn flere millioner med likes.

Vi forstår absolutt den store hypen, for når Bella ikke er på jobb, er hun i forkant av motebildet. Med mindre hun allerede er med på å skape de neste trendene. Bella mestrer nemlig på strak arm å mikse referanser fra ulike stilformer (spesielt fra 90-tallet og Y2K), samtidig som hun gjør stilen til sin helt egen. Her kan du bli inspirert til å følge i fotsporene til den store modellen.