Stjernedesigner nekter å kle opp Melania Trump
© GettyImages

Stjernedesigner nekter å kle opp Melania Trump

Oppfordrer alle andre designere til å gjøre det samme!

Melania Trump, USAs kommende førstedame er som kjent glad i luksusvarer, og besitter en garderobe full av haute couturefra de største motehusene. Hun har en dyr smak, og det legger hun ikke skjul på.

Sjekk ut Costumes julekalender der du kan vinne masse flotte premier i hele desember. Les her HER!

I ren protest mot verdiene Donald Trump fronter står den New York-baserte designeren Sophie Theallet frem og boikotter Melania. Ikke bare nekter hun å kle Melania Trump i sitt design, men oppfordrer også andre designere til å gjøre det samme, melder People.

Luksusgarderobe: Her er USAs mest stilfulle førstedamer!

Sophie er en av Michelle Obamas favorittdesignere, og har kledd henne i en årrekke. I et protestbrev på Twitter skriver hun:

«Som en person som streber etter mangfold, individuell frihet og respekt for alle livsstiler, vil jeg ikke assosieres med den neste førstedamen. Den rasismens, sexismens og fremmedhatets retorikk som har fått herje fritt i valgkampen til hennes ektemann og snart president, er uforenlig med de verdiene vi lever etter. Jeg oppfordrer alle andre designere til å gjøre det samme!»

Motefilmen vil gleder oss til å se: Alt om livet til den britiske designeren!

Mens Michelle Obama er hun beæret over å få jobbe med:

«Å kle opp førstedame Michelle Obama de siste åtte årene har vært et høydepunkt, og en ære. Hun har bidratt til at navnet vårt er blitt anerkjent og respektert verden over».

Sophie Theallet er blitt omtalt som en av Michelle Obamas favorittdesignere
© GettyImages

Melania har flere ganger blitt sett i design fra de store motehusene Gucci, Ralph Lauren, Fendi, Dolce & Gabbana og Michael Kors. Nå gjenstår det å se om hvilke av designerne som kaster seg på protest-bølgen, tiltross for at Melania representerer hele USA.

Blondiner se her: Gyllent er det nye gule!